Site icon Santonews

“Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ”

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ /timgate

 

 

 

 

    Ο πόθος, η ανάγκη για διακοπές, παραμένουν ισχυρές. Χαρακτηριστικό είναι το αφιέρωμα του ιταλικού TimGate, που υπογράφει η  Francesca Ceriani. Ανα φέρει χαρακτηριστικά: 

 

 

  “Η Σαντορίνη είναι το πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων.

Είναι το κατ ‘εξοχήν ελληνικό νησί, το πιο ρομαντικό του αρχιπελάγους των Κυκλάδων.

Ακόμα κι αν το πλημμυρίζει από τουρίστες, η Σαντορίνη παραμένει ένα μαγικό μέρος.

 

 

  Όποιος το έχει επισκεφτεί, στην πραγματικότητα, το παίρνει στην καρδιά του: τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, τα τοπία, η εκπληκτική θέα παραμένουν καλά χαραγμένα στη μνήμη όλων των τουριστών που έχουν περάσει τις διακοπές τους εδώ.

 

  Το σχήμα του νησιού, με την «καλντέρα» στο κέντρο (δηλαδή ό, τι απομένει από τον κώνο του αρχαίου ηφαιστείου του νησιού), είναι το αποτέλεσμα μιας ηφαιστειακής έκρηξης που συνέβη πριν από 10.000 χρόνια.

 

Εδώ είναι τα καλύτερα μέρη για να μείνετε εάν σκέφτεστε να οργανώσετε ένα ταξίδι στο νησί.

Η καλντέρα

Ο ύπνος σε ένα ξενοδοχείο με θέα στην καλντέρα είναι σίγουρα εντυπωσιακός. Από την κορυφογραμμή, στην πραγματικότητα, μπορείτε να θαυμάσετε πραγματικά εντυπωσιακά τοπία και τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα, καθώς και να έχετε τα πάντα στα χέρια σας.

 

Εδώ, στην πραγματικότητα, υπάρχουν τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα, εστιατόρια και μπαρ στο νησί. Προφανώς, επειδή είναι το πιο δημοφιλές μέρος, οι τιμές του ξενοδοχείου και του θέρετρου δεν είναι ακριβώς φθηνές. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε, τότε θα πρέπει να επιλέξετε άλλες περιοχές.

 

 

Τα Φηρά, η μεγαλύτερη πόλη του νησιού

Σκαρφαλωμένα σε ένα βράχο, τα Φηρά είναι η μεγαλύτερη πόλη του νησιού, το κέντρο της ημέρας και της νυχτερινής ζωής. Η προσφορά ξενοδοχείων σε αυτήν την περιοχή είναι πολύ μεγάλη και εδώ θα βρείτε κλαμπ, καταστήματα, ντίσκο και εξαιρετικά εστιατόρια.

 

 

Στη ρομαντική Οία

 

Όταν σκέφτεστε τη Σαντορίνη, έρχονται στο μυαλό μου λευκά σπίτια και διάσημα ηλιοβασιλέματα. Η Οία περιέχει όλα αυτά: το μικρό χωριό που βρίσκεται στο βορειότερο μέρος του νησιού είναι το πιο ρομαντικό μέρος για να μείνετε.

 

 

 
Αν ψάχνετε για οικονομικά καταλύματα, η Περίσσα είναι σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει. Διάσημη για την παραλία με μαύρη άμμο, η οποία εκτείνεται για πάνω από 5 χιλιόμετρα, αυτό το μέρος του νησιού δεν είναι τόσο γραφικό όσο τα άλλα, αλλά προσφέρει ακόμα μια καθαρή θάλασσα και πολλά καφέ και εστιατόρια για να περάσετε το βράδυ.

 

 

Ημεροβίγλι, για χαλαρωτικές διακοπές

 

Είναι η πιο ήσυχη πόλη του νησιού: το Ημεροβίγλι είναι ιδανικό για όσους θέλουν να οργανώσουν χαλαρωτικές διακοπές. Εδώ μπορείτε επίσης να απολαύσετε εξαιρετική θέα και χαρακτηριστικά ηλιοβασιλέματα.

 

Διαμονή στο Καμάρι με παιδιά

Για όσους περνούν οικογενειακές διακοπές με παιδιά, η διαμονή στο Καμάρι είναι μια καλή λύση. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα,

 

Το Καμάρι είναι κοντά στην παραλία, με μαύρη άμμο, εξοπλισμένο. Επιπλέον, εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε: όχι μόνο κλαμπ και εστιατόρια, αλλά και σούπερ μάρκετ και καταστήματα σε περίπτωση που νοικιάσετε ένα σπίτι και πρέπει να κάνετε τα ψώνια.

Exit mobile version