“ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…”

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΙΟΥ

 

 

 

“Επανειλημμένα έχουμε τοποθετηθεί στο θέμα της κατασκευής του νέου εμπορικού λιμένα στη Σαντορίνη αλλά και της επικινδυνότητας των πρανών της καλντέρας .

Η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ έχει φέρει πολλές φορές το θέμα στη Βουλή τονίζοντας την αναγκαιότητα του νέου λιμανιού αλλά και την επικινδυνότητα των πρανών της καλντέρας και του δρόμου που οδηγεί στο σημερινό λιμάνι του Αθηνιού . Οι πρόσφατες επικίνδυνες κατολισθήσεις βράχων στα πρανή της καλντέρας στο Φηροστεφάνι, στο δρόμο της Αρμένης στην Οία και η σημερινή κατολίσθηση βράχων στο δρόμο του Αθηνιού, αναδεικνύουν την επιπολαιότητα και την πλήρη αδιαφορία της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Απαιτούμε από την Δημοτική αρχή, άμεσα, να κινητοποιήσει το λαό της Σαντορίνης και να απαιτήσουμε από το Υπουργείο Υποδομών άμεσες λύσεις ενόψει μάλιστα και της θερινής περιόδου, αφού φέτος με τις πολλές και έντονες βροχοπτώσεις τα φαινόμενα αυτά θα πολλαπλασιαστούν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στέκεται δίπλα στο Σαντορινιό λαό και τον καλεί με τον αγώνα του να διεκδικήσει άμεση λύση ,εδώ και τώρα, στο πρόβλημα αυτό, για να μην δούμε τα χειρότερα.

Είναι ο μόνος δρόμος για να δοθεί πραγματική λύση στο πρόβλημα των κατολισθήσεων στα πρανή της καλντέρας.

Ο Θηραϊκός λαός γνωρίζει καλά ποιοί είναι αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια το κοροιδεύουν και ποιοί παλεύουν δίπλα του για τη λύση στα προβλήματα ,που τον απασχολούν.

Τον καλούμε για άλλη μια φορά ενόψει των εκλογών του Μαίου, να δώσει δύναμη στη δική του φωνή , δύναμη στη Λαική Συσπείρωση, δύναμη παντού στο ΚΚΕ”.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *