“Επιτέλους ποιος θα ενδιαφερθεί για αυτόν το Νομό;”

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΪΛΑ

 

 

  “-Εδώ και δύο μήνες το δεύτερο πλοίο ενδοεπικοινωνίας, μας έχει εγκαταλείψει. Σύνδεση της Σύρου με Άνδρο, Ανάφη, Άγονη Γραμμή δεν υπάρχει. Το ενιαίο του Νομού που φτιάχτηκε με τόσο αγώνα και τόση αγωνία πάει περίπατο.!

 

 

-Ήδη από ότι  διάβασα βουλευτές της Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, περνούν διάταξη  για τα δασικά και καταργούν το τεκμήριο κυριότητας του Δημοσίου. Οι Κυκλάδες δεν υπάρχουν στο χάρτη.!

 

 

– Όπως έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση, 18 μικρά νησιά σε ολόκληρη την Επικράτεια είναι ήδη covid free, με όλους τους κατοίκους εμβολιασμένους, έτοιμα να δεχτούν τουρίστες ακόμη και το Πάσχα. Στις Κυκλάδες κανένα.!

-Ο Σύλλογος των υπαλλήλων της περιφέρειας διαμαρτύρεται και ζητάει απαντήσεις για την περαιτέρω υποβάθμιση της έδρας της Περιφέρειας, χωρίς κανείς να του κάνει την τιμή να του απαντήσει.!

-Τα νησιά μας ετοιμάζονται να γίνουν δάση ανεμογεννητριών, και κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ψήφιση ενός Νόμου, στον οποίο η γνώμη της αυτοδιοίκησης να έχει αποφασιστικό ρόλο. Αυτά είναι μερικά από τα καυτά προβλήματα που αφορούν το Νομό.             

 Και το ερώτημα είναι, υπάρχει Περιφερειακή αρχή για το Νομό μας; Υπάρχουν βουλευτές που εκλέχτηκαν σαν Κυκλαδίτες για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Νομού;

Αναρωτιέμαι και εγώ με αγωνία και οργή. Επιτέλους ποιος θα ενδιαφερθεί για αυτόν το Νομό.;!

Σύρος 9/4/2021                           Δημήτρης Μπάιλας

                                                   π. Νομάρχης Κυκλάδων”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *