“ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ   ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

    Είμαστε υποχρεωμένοι, να σας ανακοινώσουμε ότι η Σχολή μας, καθώς και όλες οι εκπαιδευτικές δράσεις μας,  αναστέλλουν κάθε εκπαιδευτική δράση, προς το παρόν (από Τρίτη 03/11/2020), σε συμμόρφωση και εφαρμογή των πρόσφατων υγειονομικών κανονισμών, λόγω της πανδημίας covid19. (ΦΕΚ 4829)

Όπως γνωρίζετε, εφαρμόζοντας αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες, ξεκινήσαμε, με την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους να λειτουργούμε με επιτυχία. Η επιτυχία μάλιστα αυτή οφείλεται και στην άψογη συνεργασία των μαθητών μας και των κηδεμόνων τους, που πρόθυμα και καλόπιστα συνεργαστήκατε μαζί μας στην εφαρμογή των μέτρων, που ενσωματώθηκαν στους όρους λειτουργίας μας.

Η παρούσα κατάσταση, αναστέλλει το έργο μας και μας δυσαρεστεί. Όμως η μεμψιμοιρία δεν μας αρμόζει, ούτε συνάδει προς στο πνεύμα του Ελληνικού πολιτισμού και της παράδοσης!
Ελπίζουμε ότι αυτή η θυσία, τόσο η δική μας όσο και η δική σας, θα συνεισφέρει στην καλύτερη διαχείριση του προβλήματος της πανδημίας και την γρήγορη υπέρβαση του κακού αυτού.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο  τα στελέχη και οι χοροδιδάσκαλοι μας, εύχονται σε όλους καλή υγεία και προσβλέπουν σε ένα σύντομο επανιδείν”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *