“ΨΗΛΩΣΕ” ΜΕΧΡΙ ΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Η ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

 

 

 

  ΑΕ_ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ1Η Α.Ε Σαντορίνης, συμπλήρωσε την εκπληκτική χρονιά του νησιού σε όλα τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα. Η ομάδα μπάσκετ ανδρών, καθοδηγούμενη από τον προπονητή Κωνσταντινίδη, στάθηκε όρθια στο Κλειστό του Έσπερου, επικρατώντας στον τελευταίο αγώνα με 67-63 επί της Α.Ε. Δικαίου κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Αιγαίου και τον επίσημη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Ομάδας:

 

«Με τον άτυπο τίτλο των Πρωταθλητών Νήσων Αιγαίου στις αποσκευές τους επιστρέφουν σήμερα (26/06) οι αθλητές μας, που εντελώς «τυχαία» επιβαίνουν στο πλοίο Champion Jet της Sea Jets. Αφού πρώτα έγραψαν την πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας του συλλόγου μας, κατακτώντας το εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, οι αθλητές μας επιστρέφουν άξιοι πρωταθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους για το νέο απαιτητικό πρωτάθλημα που τους περιμένει.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του ταξιδιού στην Αθήνα που βοήθησαν με τον τρόπο τους την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα, την κα Κάλια Κωνσταντινίδου και τα ξενοδοχεία MYSTIQUE, A LUXURY COLLECTION HOTEL and VEDEMA, A LUXURY COLLECTION RESORT, τον κ. Θωμά Παγώνη και την AEGEAN WAVE TOURS, τον κ. Νικόλαο Παγώνη και την NST TRAVEL, καθώς και την SEAJETS για τη μετακίνηση της ομάδας μας προς και από τον Πειραιά».

ΠΗΓΗ :http://www.superbasket.gr/epistrefi-protathlitria-i-a-e-santorinis/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *