ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ «Πρωτοβουλία για την δωρεάν ασφάλιση, και συγκεκριμένα σε προγράμματα της ασφαλιστική εταιρία Interamerican ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας, την Μητρόπολη Θήρας και το «κοινωνικό φαρμακείο» του Δήμου.

 

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 11.15 στα γραφεία της Μητρόπολης Θήρας, με την παρουσία εκπροσώπων της Μητρόπολης Θήρας, του Δήμου Θήρας, του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Θήρας, της ασφαλιστικής εταιρίας Interamerican, της εταιρίας ασφαλίσεων Insure- IT και της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του προγράμματος συνεργασίας των παραπάνω φορέων με στόχο και σκοπό την ασφάλιση 50 απόρων και ανασφάλιστων κατοίκων της Σαντορίνης.

 

Το πρόγραμμα αφορά στην σύναψη 50 ατομικών ασφαλιστήριων συμβολαίων με την εταιρία Interamerican για παροχές υγείας σε ανασφάλιστους κατοίκους του νησιού και εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών πρωτοβουλιών της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

 

Με νεότερη ανακοίνωση (28.2) θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα για το περιεχόμενο της συνάντησης και τα αποτελέσματά της».