ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΠ

ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΑΛΑΡΗ

 

 

Νέα συνάντηση στελεχών του Γ. Χάλαρη

Νέα συνάντηση στελεχών του Γ. Χάλαρη

«Οι βάσεις του προγράμματος στην 1η συνάντηση υποψηφίων.

Μια μεγάλη ενότητα στο κεφαλαίο “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” άνοιξε με την πρώτη συνάντηση υποψήφιων και φίλων που πραγματοποιήθηκε χτες Παρασκευή 28Φεβρουαρίου στο εκλογικό γραφείο του συνδυασμού.

Η κατάθεση απόψεων σε θέματα λειτουργίας και η εκτίμηση των βασικών θέσεων του συνδυασμού ήταν το αντικείμενο της συνάντησης, από την οποία συγκροτήθηκε ο πίνακας των πυλώνων δράσης και βεβαιώθηκε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του προγράμματος ενώ τονίστηκε η αναγκαιότητα της Αυτοδιοικητικής ανασυγκρότησης στις πρακτικές που εφαρμόζονται μέχρι σήμερα από την εκάστοτε διοίκηση.

Μετά την εισήγηση του επικεφαλής Γιώργου Χάλαρη και την παρουσίαση του βασικού κορμού του προγράμματος όπου ιεραρχήθηκαν οι πυλώνες και επισημοποιήθηκε η ημερομηνία έκδοσης του, ακολούθησε τρίωρη συζήτηση βασισμένη στα μεγάλα και άλυτα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά Σαντορίνη και Θηρασία.

Ερμηνεύοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που καταδεικνύει τις προτεραιότητες των πολιτών,οι βασικοί άξονες στο σχεδιασμό του προγράμματος, σύμφωνα με τον κ. Χάλαρη είναι οι εξής: Υγεία, Χωροταξία, Πολιτική Προστασία, Παιδεία, Πολιτισμός. Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και έκδοσης του προγράμματος του συνδυασμού ορίστηκε στο πρώτο 10ημερο του Απρίλη, ώστε να μοιραστεί και να συζητηθεί από τους πολίτες.

Οι συναντήσεις υποψήφιων και φίλων θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 19.00 στο εκλογικό γραφείο ενώ οι συναντήσεις των Ομάδων Δουλειάς που έχουν αναλάβει την εκπόνηση του προγράμματος έχουν ξεκινήσει και με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου επαφών θα δώσουν προς διαβούλευση την θεματική τους εργασία.

Ομάδα Τύπου

“Σαντορίνη Ενωτική Πορεία».