ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ. ΜΠΕΛΛΩΝΙΑ

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

 

Το νοσοκομείο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κ. Μπελώνια-Μενδρινού.

Το νοσοκομείο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κ. Μπελώνια-Μενδρινού.

Την πρώτη της συνέντευξη, παραχώρησε στον Top Melody 104.9 FM η νέα –και πρώτη στα χρονικά του «Καποδιστριακού» και Καλλικρατικού Δήμου Θήρας- Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Ρούλα Μπελλώνια Μενδρινού. Αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την τιμητική όπως τη χαρακτήρισε, επιλογή δήλωσε πως ήδη βρίσκεται στο χρόνο της ενημέρωσης για τα θέματα της αρμοδιότητάς της, έχοντας μάλιστα την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου και την πρώτη συνάντηση με θέμα το Κέντρο Υγείας Θήρας.
Η κ. Μπελώνια προέβη όμως και στην πρώτη σημαντική της δήλωση για το Νοσοκομείο, τονίζοντας πως η προσπάθεια και η πεποίθησή της κινείται με βάση τον αδιαπραγμάτευτο όρο ότι «θα παρέχεται πάντα, δωρεάν περίθαλψη στους Σαντορινιούς. Θέλω οι συμπατριώτες μου να μου έχουν εμπιστοσύνη σε αυτό», είπε.
Στο χαρτοφυλάκιο της νέας αντιδημάρχου, υπάρχουν επίσης τα θέματα του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και η εποπτεία των θεμάτων Πολιτισμού. Της ανατέθηκε επίσης το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, όπου υποσχέθηκε πως εκτός από την ενημέρωση και μέσω αυτής θα συμβάλει στην προσπάθεια διεθνούς προβολής του νησιού. «Πιστεύω ότι αν είναι καλά οργανωμένο το Γραφείο Τύπου θα αλλάξει προς το καλύτερο εικόνα του νησιού προς τα έξω», τόνισε.