Site icon Santonews

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2016

«ΜΠΛΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ DAILY MIRROR

 

 

 

«Η Ελλάδα είναι η λέξη για το 2016, όπως και Τενερίφη αποδεικνύεται επίσης δημοφιλείς στις πρόωρες κρατήσεις διακοπών», γράφει σε σχετικό της άρθρο η Βρετανική εφημερίδα Daily Mirror. Όπως σημειώνει η ταξιδιωτική συντάκτρια Sarah Turner,  «οι κρατήσεις του Ιανουαρίου, είναι οι «ανεμοδείκτες» της τουριστικής βιομηχανίας».

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που συνέλλεξε και επεξεργάστηκε η εφημερίδα με βάση τις αναζητήσεις μέσω Google, η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή ως γενικός προορισμός, ενώ η Νέα Υόρκη ως μεμονωμένη περιοχή.

«Οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι   Ελλάδα και Τενερίφη.  «Τα ευρήματα της Google ενισχύονται από την Thomas Cook», γράφει η συντάκτρια και προσθέτει: « Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας εί είπε: «Η Ισπανία, ιδίως Τενερίφη, και η Ελλάδα μας ψαγμένη-για προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές».

Αξίζει να επισημανθεί πως η φωτογραφία που συνοδεύει το δημοσίευμα είναι μια άποψη της Σαντορίνης με τη λεζάντα: «Μπλε παράδεισος (σ.σ. το Heaven έχει διττή σημασία καθώς μεταφράζεται και ως παράδεισος ή ουρανός): οι γραφικοί τρούλοι των εκκλησιών στο ελληνικό νησί της Σαντορίνης».

 

ΠΗΓΗ: http://www.mirror.co.uk/lifestyle/travel/europe-short-haul/greece-word-2016-tenerife-also-7136423

Exit mobile version