ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΜΕΙΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΥΒΟΥΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ

emeis1«Την πρόταση για εκστρατεία ενημέρωσης όλων των πολιτών, Σαντορίνης-Θηρασιάς από τον Δήμο, σχετικά με την απόσυρση του Νομοσχεδίου έκτρωμα για την εκποίηση και ιδιωτικοποίηση στα μεγάλα συμφέροντα των αιγιαλών μας, έκανε η Δημοτική Κίνηση “ΕΜΕΙΣ”, στη σύσκεψη των φορέων του νησιού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο ΔΑΠΠΟΣ ύστερα από πρωτοβουλία των “ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙΑΣ”.
Το “ΕΜΕΙΣ” πρότεινε επίσης, στην εκστρατεία ενημέρωσης, να πρωτοστατήσει ο Δήμος, με συνεντεύξεις στα Τοπικά και Πανελλαδικά Μ.Μ.Ε., με σκοπό να ενεργοποιήσει τους πολίτες, ώστε να μη φτάσει στη Βουλή το Νομοσχέδιο της ντροπής, για το ξεπούλημα του Εθνικού μας πλούτου που έχει ως σύμβολο τη θάλασσα και τις ακτές μας.
Την πρόταση μας αγκάλιασαν Φορείς και πολίτες που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη του ΔΑΠΠΟΣ, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ομόφωνα, εμπλουτισμένη και με την πρόταση που έγινε από πολίτες για τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου εντός των ημερών, με μοναδικό θέμα συζήτησης το επίμαχο Νομοσχέδιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη, πολίτες που πήραν το λόγο, υπερασπίστηκαν με πάθος τον Εθνικό μας πλούτο, καταδικάζοντας ως προδότες τους εμπνευστές αυτού του Νομοσχεδίου».
Εντύπωση προκάλεσε στη σύσκεψη των φορέων στο ΔΑΠΠΟΣ για το Νομοσχέδιο περί του Αιγιαλού, η απουσία του Δημοτικού Συνδυασμού “Σαντορίνη Θηρασιά Ενότητα Αλλαγή” του Αντώνη Σιγάλα, του συνδυασμού “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” του Γιώργου Χάλαρη, και του συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση” της Μαρίας Αργυρού, ενώ είχαν ενημερωθεί για την εν λόγω σύσκεψη».

Γραφείο Τύπου “ΕΜΕΙΣ”».