ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΣΤΟ CONDE NAST TRAVELLER

ΣΤΟΥΣ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Screenshot_10Ένα αφιέρωμα στις καλύτερες οινοπαραγωγές περιοχές του πλανήτη, που συνδυάζουν τη φυσική τους ομορφιά, με τα υψηλής ποιότητας κρασιά τους, πραγματοποίησε το Conde Nast Traveller. Ανάμεσά τους και η Σαντορίνη, για την οποία συντάκτης Joseph Hernandez γράφει:

“Γη του ήλιου και της άμμου, η Σαντορίνη είναι πιθανό να είναι το τελευταίο μέρος που θα σκεφτείτε ως οινοπαραγωγή περιοχή. Ταξιδέψτε όμως πέρα από το διάσημο μπλε-άσπρο-και την τοπική αρχιτεκτονική που παρουσιάζονται στο Instagram , ωστόσο, και θα βρείτε κάτι που μοιάζει με καλάθι και αναπτύσσεται στο έδαφος. Αυτές οι χαμηλές “αμπελιές” είναι στην πραγματικότητα το ασύρτικο, το ηφαιστειακό σταφύλι, έμβλημα του νησιού που κλαδεύεται έτσι, για προστασία από σφοδρούς ανέμους του νησιού. Είστε οπαδός του ζωηρού Sauvignon Blanc;.
Εκστασιάστε τον ουρανίσκο σας με την ταιριαστή ξηρότητα του ασύρτικου που είναι φορτωμένη με γεύσεις ώριμων εσπεριδοειδών, από κουμ κουάτ μέχρι μανταρίνι. Σιγάλας και Γαία είναι από τους καλύτερους παραγωγούς, αλλά τώρα αυξάνεται η ποικιλία, καθώς ασχολούνται πολλοί από την Ελλάδα με το ασύρτικο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *