Site icon Santonews

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗ SANTOWINES, ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ

192.000 ΕΥΡΩ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ

 

 

Επειδή, την τακτική τη γνωρίζω. Ξέρω και τις αντιδράσεις: “Προσπαθούν να πλήξουν την πρωτογενή παραγωγή της Σαντορίνης”, “Υπηρετούν συμφέροντα ιδιωτών που δεν θέλουν την Ένωση, που είναι πρότυπο, να αναπτυχθεί”.

Λέω, πως απλά, δεν με νοιάζει. Τέθηκα στη διάθεση της ΕΣΘΠ-SANTOWINES, αμισθί. Με το συμβολικό, ποσόν των 10 (δέκα) ευρώ μηνιαίως, δήλαδή 4, κάτι στην ουσία. Το ΜΕΜΟ, το έχω. Τίμια, απάντηση, δεν πήρα.

Εξήγησα, πως δεν συμφέρει αυτή την ώρα, να διχαστούμε. Ζήτησα εξουσιοδότηση, να λύσω το πρόβλημα. Αγνοήθηκα. Επιδεικτικά. Πιο επιδεικτικά, δεν γίνεται. Αλλά δεν μπορώ να αγνοώ, τα συμβάντα. Δεν είμαι δημοσιοσχετίστας. Δημοσιογράφος, είμαι. Και Τεχνολόγος Γεωπόνος. Και από αγροτικό, φτωχό χωριό.

Η ηθική μου συγκρότηση, δεν επιτρέπει την απόκρυψη, ενός τέτοιου θέματος. Και έχω κι άλλα. Ας επιληφθούν πλέον, οι παντοδύναμοι και λαοπρόβλητοι. Η Santonews, θα κάνει, το χρέος της, απέναντι στην πραγματικότητα. (Βαρύς όρος η αλήθεια, δεν τον επικαλούμαι). Και οι λαοπρόβλητοι, ας αποδείξουν -Επιτέλους!- που βρίσκεται το λάθος στο ρεπορτάζ.

 

Και, επίσης. Ας αρχίσουν τα τηλέφωνα. Για να εκδιωχθώ εργασιακά, ο υπονομευτής. Αλλά, ας διαψεύσουν όμως, πρώτα, τα ρεπορταζιακά ρέστα τους. Και, ο τραπεζικός μου λογαριασμός, είναι στη διάθεσή τους, για να μάθουν από ποιον τα πήρα. Βέβαια, κάτι λίγα θα βρουν μέσα, αλλά μάλλον, ξεπουλάει το μαγαζί σε εκπτώσεις.

 

ΥΓ. Αααα…και μην αναρωτηθείτε για τις πηγές μου. Ξέρετε, πως παντού, έχω ανθρώπους που εμπιστεύονται την κρίση μου. Ακόμα και στα ψηλά.

 

ΥΓ2. Παραμένω τέκνο του Διονυσίου Σολωμού. Θεωρώ, εθνικό, άρα και τοπικό, ότι είναι αληθινό. Αυτά, έλεγε, και αυτά πιστεύω.

 

ΥΓ3. Περιμένω, ένα ακόμα “προς γνώση και συμμόρφωση”. Θα μου άρεσε.

 

 

 

Exit mobile version