ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ Γ.Σ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ“Εν αναμονή της πραγματοποίησης της δεύτερης επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ξ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26.10.2014 στις 11.00 στο ξενοδοχείο «Δαίδαλος» στα Φηρά, με θέματα για τα οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει και τα οποία μπορείτε να δείτε στην σελίδα : http://santorinihoteliers.blogspot.gr/

θα θέλαμε παράλληλα να σας ενημερώσουμε για δύο επιπλέον θέματα που θα τεθούν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τα οποία προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες.

Το πρώτο αφορά ενημέρωση για την επίσκεψη στην Σαντορίνη στις 22 Οκτωβρίου 2014 τουριστικών πρακτόρων από την Κορέα στο πλαίσιο Familiarization Trip που διοργάνωσε η εταιρία Turkish Airlines.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των παραπάνω επαφών, θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωση για το πώς οι ενδιαφερόμενοι ξενοδόχοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους Κορεάτες πράκτορες στο ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας.

Το δεύτερο θέμα αφορά σε μια σύντομη παρουσίαση γνωριμίας της εταιρίας SpickandSpan, θυγατρικής της COCO-MAT, η οποία καινοτομεί παρέχοντας  υπηρεσίες leasing ιματισμού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε συνεργαζόμενους ξενοδόχους”.