ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ..!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΡΑΣ ΣΤΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

 

 

“Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε κακόβουλο..!!
Την “τεράστια επιτυχία” να έχουν πάντα τα νησιά μας, ένα σχέδιο αντιμετώπισης για οποιανδήποτε μορφή φυσικής καταστροφής, “κάποιοι” την μετέτρεψαν σε συκοφαντική δυσφήμιση..!!

 

Είμαστε όμως εδώ , έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε κακόβουλο που εκμεταλλεύεται το brand name της Σαντορίνης για να πουλήσει φύλλα, ή για να μεταδώσει ψεύτικες και κατασκευασμένες ειδήσεις..!!

 

  Από χθες το πρωί, τόσο εγώ αλλά και όλο το επιτελείο του Δήμου μας, είχε ξεκινήσει προσπάθεια για να απαντηθεί, ένα κακόβουλο και ψευδές δημοσίευμα, που είχε ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

  Είμαστε έτοιμοι και δεν παζαρεύουμε την πολύμηνη προσπάθεια μας, να υπάρχει πάντα σχέδιο και προετοιμασία του νησιού, για να αντιμετωπίσει όποτε κι αν αυτή γίνει (Ίσως ποτέ..!!), την οποιαδήποτε φυσική καταστροφή, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και όλες τις ψεύτικες ειδήσεις που ανεύθυνα!!!
ή και σκόπιμα!!! κάποιοι ανεβάζουν στο διαδίκτυο, με αντικειμενικό σκοπό να βλάψουν τον πρώτο τουριστικό προορισμό της Ελλάδας..!”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *