ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΕΞΩ ΓΩΝΙΑΣ

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,

 

 

 

ΕΞΩ_ΓΩΝΙΑ_ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣε προσωρινή παύση εργασιών, έχει προχωρήσει ο ανάδοχος της “Αποκατάστασης και ανάδειξης του κτιρίου του πρώην κοινοτικού καταστήματος Έξω Γωνιάς Δήμου Θήρας”. Με έγγραφό της η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, αποφάσισε: “ Να γίνει δεκτό το περιεχόμενο της Ειδικής Δήλωσης Διακοπής Εργασιών του Αναδόχου του έργου «Αποκατάσταση και ανάδειξη του κτιρίου του πρώην κοινοτικού καταστήματος Έξω Γωνιάς Δήμου Θήρας», μέχρι την επίλυση του ζητήματος που έχει προκύψει ώστε να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση του έργου”.

Το έργο όπως είναι γνωστό, χρηματοδοτείται από τη ΔΕΗ, ως μέρος των αντισταθμιστικών για το καταστροφικό μπλακ-άουτ, του Αυγούστου 2013. Όπως αναφέρει η Τεχνική Υπηρεσία “έχει παρέλθει διάστημα δύο (2) μηνών καθυστέρησης των πληρωμών με υπαιτιότητα του κυρίου του έργου” και ως εκ τούτου γίνεται δεκτό το αίτημα του εργολάβου.

Η διαβεβαίωση, είναι πως αποτελεί ζήτημα ελάχιστων ημερών η αποκατάσταση των χρηματοδοτικών ροών από τη ΔΕΗ. Εκτός βέβαια, αν για τις ανάγκες των απευθείας αναθέσεων της καθαριότητας, αποψιλώθηκαν σχετικοί κωδικοί που προέρχονται από τα αντισταθμιστικά της ΔΕΗ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *