ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΘΗΡΑΣ

18 ΑΤΟΜΑ ΜΕ 8ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

 

 

 

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της (ΔΕΥΑΘ), που εδρεύει στο Δήμο Θήρας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. παρακάτω πίνακα) :

Κωδικός θέσηςΕιδικότηταΔιάρκεια σύμβασηςΑριθμός ατόμων
101ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ8  ΜΗΝΕΣ4
102ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ8  ΜΗΝΕΣ1
103ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ8  ΜΗΝΕΣ2
104ΔΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)8  ΜΗΝΕΣ1
105ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (ΕΚΣΚΑΦΕΑ – ΦΟΡΤΩΤΗ)8  ΜΗΝΕΣ1
106ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ

[Γ (C) Κατηγορίας – Με Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου]

8  ΜΗΝΕΣ1
107ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ8  ΜΗΝΕΣ4
108ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

(για απασχόληση στη νήσο Θηρασία)

8  ΜΗΝΕΣ2
109ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ8  ΜΗΝΕΣ2

 

 

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 27.07.2018.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Θήρας νομού Κυκλάδων (ΔΕΥΑΘ), Φηρά Θήρας, Τ.Κ. 84700, Θήρα, υπόψη κου Ρούσσου Κων/νου (τηλ. επικοινωνίας: 22860-25393/ 25394).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

Περισσότερες πληροφορίες και την σχετική αίτηση οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)  καθώς και γ) στην ιστοσελίδα του Δήμου Θήρας:

https://www.thira.gov.gr/egovernment/anakinoseis/proslipsiprosopikouorismenouchronoustidefathiras-40000376.html

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *