ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΙΤΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΙΤΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

Συμμετοχή στην ΕΜΙΤΤ, εξετάζει η Ένωση Ξενοδόχων

Συμμετοχή στην ΕΜΙΤΤ, εξετάζει η Ένωση Ξενοδόχων

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στην προσπάθειά της να παρακολουθεί και να συμμετέχει σε εξελίξεις και δράσεις σχετικές με τις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, ενημερώνει τα μέλη της ότι βρίσκεται σε επαφή με Τούρκο εκδότη – δημοσιογράφο ο οποίος συνεργάζεται με την Ένωση Ξενοδόχων της Μυκόνου  με σκοπό να εξεταστούν οι δυνατότητες της συμμετοχής της Ένωσής μας στην  Διεθνή Τουριστική Έκθεση  EMITT 2014 που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2014 στην Κωσταντινούπολη.

  H 18η EMITT 2014 υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Πολιτισμού της τουρκικής Δημοκρατίας και το Υπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με την TUROFED (Ομοσπονδία Ξενοδόχων Τουρκίας), την TYD (Tourism Investment Association), χρηματοδοτείται από την THY Corporation και διοργανώνεται από το EKIN-ITE Group.

  Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις  με περισσότερες από 4.000 συμμετοχές εκθετών από περισσότερες από 70 χώρες, κυρίως από την Μέση Ανατολή, την Σαουδική Αραβία και την Ευρώπη, που εκτείνεται σε χώρο 65.000 τετραγωνικών μέτρων!

Σε όσους συμμετάσχουν στην έκθεση, θα παρασχεθεί η δυνατότητα εκ των διοργανωτών να έχουν σε ηλεκτρονική μορφή την mailing list με όλους όσους συμμετείχαν (τουριστικά γραφεία κ.α.).

Η εν λόγω λίστα θεωρείται ενα απο τα πιο σημαντικά εργαλεία για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

  Παράλληλα και με αφορμή την έκθεση η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη της οτι βρίσκεται σε επαφές με αρμόδιους κρατικούς φορείς και ιδιώτικες εταιρίες, προκειμένου να εξετάσει τις δυνατότητες απευθείας πτήσεων με τσάρτερ απο την Κωσταντινούπολη προς την Σαντορίνη.

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην έκθεση μπορείτε να επικοινωνείτε το αργότερο μέχρι  τις 7/8 με τον γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Ανδρέα Πατηνιώτη στο τηλέφωνο :  22860 24780  και στο κινητό 6944226204

Για πληροφορίες σχετικές με την έκθεση EMITT 2013, που πραγματοποιήθηκε πέρσι, μπορείτε να επισκεφθείτε την διεύθυνση : http://traveldailynews.gr/columns/article/2503.