ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ, ΣΕ ΝΔ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 

 

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΗΡΑΣ

 

  “Πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο για τα προβλήματα της Σαντορίνης προς την Τ.Ο. της ΝΔ

 

H συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Θήρας  απευθύνει πρόσκληση-πρόκληση σε ζωντανό δημόσιο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό διάλογο προς τους εκπροσώπους της Τ.Ο. της Νέα Δημοκρατίας.

 

 

 

Κύριοι της Τ.Ο. της Ν.Δ. ο τόπος μας δεν θέλει πια τους ξύλινους κομματικούς σας μονολόγους , δεν θέλει τα ξεπερασμένα συνθήματα σας! Ο τόπος μας έχει ανάγκη από απαντήσεις , ουσιαστική συζήτηση, προτάσεις και άμεσες λύσεις στα προβλήματα του. Είστε οι μόνοι που δεν θέλετε να δείτε και δεν θέλετε να ακούσετε  την αλήθεια , ότι οι καταστροφικές κυβερνητικές επιλογές της Ν.Δ. δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην Σαντορίνη.

 

 

Με τις άστοχες και αποτυχημένες πολιτικές της , η κυβέρνηση της Ν.Δ. βάζει σε κίνδυνο την υγεία μας, την οικονομία μας και τον τουρισμό μας.

 

 

Στην δύσκολη αυτή στιγμή εμείς ακούμε τον κόσμο της Σαντορίνης που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα και ανησυχεί για το μέλλον του.

 

 

Προτείνουμε  διάλογο, προτάσεις , σχέδιο και λύσεις για το νησί μας ! Για αυτό απαντάμε στην ανακοίνωση της Τ.Ο. της Ν.Δ. με πρόσκληση σε ζωντανό δημόσιο τηλεοπτικό- ραδιοφωνικό διάλογο για τα προβλήματα του νησιού μας. Σε οργανωμένο διάλογο δεχόμαστε βέβαια σε μια δεύτερη συζήτηση τους  εκπροσώπους όλων  των δημοκρατικών πολιτικών παρατάξεων στο νησί μας.

Ελπίζουμε η Τ.Ο. της ΝΔ να μην βρει διάφορες δικαιολογίες ώστε να αποφύγει να συζητήσει για τα προβλήματα του νησιού μας.

 

Η συντονιστική επιτροπή

 Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΗΡΑΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *