ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΣΕΒΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

 

PASEVE«ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΚΑΤΕ∆ΑΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ

 

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούµενοι σε κάθε κλάδο και ειδικότητα,

Επαγγελµατίες στον τουρισµό, έµποροι, λογιστές, αυτοκινητιστές, συνταξιούχοι.

 

∆εν φτάνει η εξοντωτική φορολογία και τα χαράτσια που πληρώνουµε. Τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδιώκει να δώσει τη χαριστική βολή και στην κοινωνική ασφάλιση, µε σοβαρές συνέπειες στη ζωή των εργαζόµενων, των αυτοαπασχολούµενων, των αγροτών, των συνταξιούχων.

 

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ µε το νέο σχέδιο νόµου για το ασφαλιστικό, συµπληρώνει και επεκτείνει τους προηγούµενους αντι-ασφαλιστικούς νόµους. Παγιώνει τις δραµατικές µειώσεις στις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές, που επιβλήθηκαν όλα τα προηγούµενα χρόνια από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν∆. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ε∆Ω ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

 

Λένε ψέµατα ότι επιδιώκουν τη σωτηρία του ασφαλιστικού συστήµατος Έχουµε τη δύναµη να ορθώσουµε εµπόδια στον πόλεµο που µας έχουν κηρύξει. Ανυποχώρητος αγώνας µέχρι τέλους µαζί µε τους εργαζόµενους, τους αγρότες, όλο το λαό. Απαιτούµε εδώ και τώρα ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ε∆Ω ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕ∆ΙΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

 

Σας καλούµε το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016, ώρα 18:30 στο ∆ΑΠΠΟΣ (Αίθουσα ∆ηµοτικού Συµβουλίου) για την οργάνωση της απάντησης των επαγγελµατιών του νησιού στην επίθεση που δεχόµαστε όλοι. Είναι στο δικό µας χέρι να τους σταµατήσουµε.

 

 

Στη συνάντηση των επαγγελματιών, το Σάββατο 30/1, στις 18.30 στο ΔΑΠΠΟΣ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, θα βρίσκεται ο Λεωνιδόπουλος Παναγιώτης (λογιστής), αντιπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ, προκειμένου να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε για το ασφαλιστικό – φορολογικό και την αντίδρασή μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *