Προσφορά Αγάπης από τα «βανάκια» Σαντορίνης στο Πτωχοκομείο

Το κοινωνικό πρόσωπο των επαγγελματιών του κλαδου

 

  “Την παραμονή Χριστουγέννων (24/12) τα μέλη του Σωματείου Σ.Ε.Ο.Ο. Κυκλάδων (Σωματείο Εκμισθωμένων Οχημάτων με Οδηγό Κυκλάδων, με έδρα την Σαντορίνη, δώρισαν στο Πτωχοκομείο / Γηροκομείο Θήρας ένα σύγχρονο διάδρομο γυμναστηρίου. Θυμίζουμε ότι το Ίδρυμα ανακαινίζεται πλήρως και εξοπλίζεται ταυτόχρονα και με αίθουσα γυμναστηρίου (με ειδικό προπονητή).

 

  Ο «διάδρομος» αυτός συμπληρώνει τα όργανα του γυμναστηρίου που κατασκευάζεται και θα παράσχει στους υπερήλικες τροφίμους μέρος της λύσης, στα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί εξ αυτών.

 

  Η πράξη της δωρεάς εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας του σωματείου (ΣΕΟΟ Κυκλάδων) και αποτυπώνει εμπράκτως τις κοινωνικές ευαισθησίες και ευθύνες των μελών του, των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο τομέα των τουριστικών μεταφορών (τράνσφερ & τουρ-Βανάκια), απέναντι στη κοινωνία.
Η παράδοση έγινε από το πενταμελές προεδρείο του ΣΕΟΟ Κυκλάδων με έδρα την Σαντορίνη, στον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος του Πτωχοκομείο Γηροκομείου Θήρας, κ. Μανώλη Λειβαδάρο.

 

  Τα μέλη του προεδρείου κ.κ. Κώστας Ιωαννίδης, Βασίλης Κασιμάτης, Βασίλης Μπέλσης, Παναγιώτης Μπακοθανάσης και Νίκος Δούκας, εξέφρασαν την συγκίνηση τους από το μάθημα ζωής που πήραν από τα πολλαπλά μηνύματα που κατέγραψαν το λίγο διάστημα που πέρασαν στο Ίδρυμα με τους σοφούς μας γέροντες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα στελέχη και την ομάδα που διευθύνει ο κ. Μανώλης Λειβαδάρος, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας γίνεται εθελοντικά!.

 

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν σε όλους τα Χρόνια Πολλά.

Ακολούθως και η ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε το Ίδρυμα προς το Σ.Ε.Ο.Ο. Κυκλάδων (παράρτημα Σαντορίνης):

ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΕΞΩ ΓΩΝΙΑ
Έξω Γωνιά 24/12/2020 84700 ΘΗΡΑ
Φ/Κ. : Δημοσιεύσεις
ptthiras@gmail.com αρ. πρωτ. 751
Τηλ. 2286031098
`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

  “Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Διοικητικό Συμβούλιο του «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ (Σ.Ε.Ο.Ο.) ΚΥΚΛΑΔΩΝ», για την πρωτοβουλία τους για ενίσχυση της λειτουργίας του Πτωχοκομείου Θήρας να προσφέρουν Διάδρομο Γυμναστηρίου και λαμβάνοντας την πράξη τους ως παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και μάλιστα σε εποχή που βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες επισκευές και εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του Πτωχοκομείου Θήρας.
Μετά τιμής
Ο Διευθυντής
Εμμανουήλ Π. Λειβαδάρος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *