ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΑ «ΝΕΟΙ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΑΒΡΙΛΗ

«Προς ομάδα νέοι Βουρβουλο. Δεν κατάλαβα που στείλατε την επιστολή απάντηση στον κ. Πράσσο ή σε μένα. Εν πάσει περιπτώσει, σας ανταπαντώ ότι δεν με διαψεύσατε ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ.  ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΑΣ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ..ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

 

 

ΟΤΙ όμως αφορά τις τύχες του χωριού μας ασφαλώς και με ενδιαφέρει εφόσον θεωρώ ότι αυτές είναι επιζήμιες γι αυτό Αναρωτιέστε δήθεν ποιες είναι οι πηγές που με πληροφόρησαν για την δυσαρέσκεια του Δήμαρχου.

 

 

Ο Δήμαρχος Θήρας μετά από την τοποθέτηση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου στο Τελεφερίκ τον αποκάλεσε ΠΡΟΕΔΡΑΚΟ. Δημόσια .Θεωρώ ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα για εάν νέο πρόεδρο. προφανώς δεν τον αποκάλεσε έτσι ο Δήμαρχος από ευαρέσκεια. Πρέπει να μην είσαι ευήθης για να κατανοήσεις ότι μάλλον από δυσαρέσκεια το έκανε.

 

 

Ισχυρίζεστε ακόμη ότι ο Έπαρχος δεν σας έστειλε έγγραφο ,κατά συνέπεια προκύπτει ότι προφορικά σας το ανέφερε. Δεν μας λέτε τις λεπτομέρειες της συζήτησης διότι ο κος έπαρχος έμεινε εμβρόντητος από την απάντηση σας όπως μου δήλωσε

 

 

Ισχυρίζεστε ότι η πλατεία και η ονομασία της είναι μόνιμη επιδίωξη μου. Ασφαλώς και είναι. Θεωρώ ότι έχω ιερή υποχρέωση να το πράξω,όχι μόνον σαν μέλος της οικογένειας του Νικολάου Δαμίγου αλλά κυρίως σαν άτομο και σαν Βουρβουλιανός. Ισχυρίζεστε ότι για το θεμα αποφάσισαν οι θεσμοί. Ποιοι είναι οι θεσμοί;.

 

Η τοπική κοινότητα και το δημοτικό συμβούλιο;

Αυτοί αποφάσισαν να ονομαστεί η πλατεία Νικολάου Δαμίγου.

Μετά το σπάσιμο της επιγραφής η τοπική κοινότητα άλλαξε την απόφαση της, τρεις φορές και το δημοτικό συμβούλιο μια;.

 

Για να συμπορευτούν απόλυτα με αυτούς που έσπασαν την επιγραφή.. προσβάλλοντας την μνήμη ενός ανθρώπου που κατά ομολογία υπήρξε ο αναμορφωτής του Βουρβούλου που σεις δεν μπορείτε να φθάσετε ούτε το δαχτυλάκι του

.Ισχυρίζεστε ακόμη ότι απευθύνομαι σε ευήθεις για το θέμα του ονόματος της πλατείας .Δηλαδή σεις που δεν είστε ευήθεις το θεωρείτε απίθανο και αδιανόητο το τωρινό δημοτικό συμβούλιο να αποκαταστήσει την απρέπεια που έχει γίνει;

 

Ότι αφορά τους ανθρώπους του χωριού που είναι κοντά στο Δήμαρχο, σεις τους αποκαλείτε σκωπτικά ευλογημένους. Εγώ ανέφερα ότι είναι ευλογία που υπάρχουν άνθρωποι του χωριού που είναι κοντά στον Δήμαρχο.

 

Και αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσετε;  . Και για να τελειώνουμε επιτέλους με τον ισχυρισμό ότι ενεργείτε δυνάμει της ψήφου του λαού:  ο κόσμος σας ψήφισε επειδή σας πίστεψε και επειδή σαν νέοι σε ηλικία θα έπρεπε να έχετε πρωτοπόρες και φρέσκες ιδέες..

Όμως τον κόσμο αυτόν ήδη τον έχετε απογοητεύσει. Επειδή ομιλείτε για αποτελέσματα εκλογών λησμονείτε φαίνεται ότι Δήμαρχο ο κόσμος εξέλεξε τον κο Σιγάλα και ότι αυτός διοικεί την Σαντορίνη και κάτ’ επέκταση και το Βουρβουλο .

 

Το ότι μάλλον δεν ξέρετε τι σας γίνεται  προκύπτει και από το γεγονός ότι προτείνετε να σας στείλω έγγραφο για τις προτάσεις έργων που ανέφερα. Φαίνεται ότι είστε ανάξιοι να τις διαχειριστείτε Οι προτάσεις είναι καταγεγραμμένες και αναφέρονται πλέον δημόσια.

΄Έγγραφο άλλο δεν κάνω, σε αυτούς που λένε ότι δεν έχουν αρμοδιότητα.. Τις έκανα για διαβούλευση και προβληματισμό.

 

Αναφέρετε ότι οι συνεδριάσεις σας γίνονται δημόσια. ΣΑΣ προκαλώ να κάνετε μια λαϊκή συνέλευση του χωριού και να συζητηθούν όλα τα θέματα που έθεσα..

 

 

Καλέστε σε αυτήν τον Δήμαρχο και τον Έπαρχο αφού δεν είναι δυσαρεστημένοι

.Άλλωστε δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι αφού όπως λέτε ο κόσμος είναι μαζί σας.

Είστε σε θέση να το κάνετε η θα απαντάτε μόνον με κούφια λόγια

Λευτέρης Γαβριλης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *