ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

 

 

«Προγράμματα Αερόβιας Άσκησης και μυϊκής ενδυνάμωσης»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως ξεκινούν οι εγγραφές στο πρόγραμμα «Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης», στο πρόγραμμα «Μυϊκής ενδυνάμωσης με δυναμικές ασκήσεις» και στο πρόγραμμα «Ήπιας Ενδυνάμωσης για τη βελτίωση της κίνησης των μυών και της σωστής στάσης του σώματος», τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον γυμναστή κ. Πρέκα Μηνά.

Οι εγγραφές θα γίνονται την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 και τα μαθήματα, τα οποία θα αρχίσουν τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στο προπονητήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου, είναι δωρεάν και απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας αποτελεί η απόκτηση της αθλητικής ταυτότητας του οργανισμού, για την οποία τα απαραίτητα δικαιολογητικά (χαρτί γιατρού, φωτογραφία ταυτότητας, 5 ευρώ) θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού.

Στο πρόγραμμα της «Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης» θα δημιουργηθεί ένα πρωινό τμήμα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, 9:00 – 10:00) κι ένα απογευματινό τμήμα (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 17:30 – 18:30), το πρόγραμμα «Μυϊκής ενδυνάμωσης με δυναμικές ασκήσεις» θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (17:30 – 18:30), ενώ το πρόγραμμα «Ήπιας Ενδυνάμωσης για τη βελτίωση της κίνησης των μυών και της σωστής στάσης του σώματος» θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή και θα υπάρχει ένα πρωινό τμήμα (10:15 – 11:15) κι ένα απογευματινό (16:15 – 17:15).

Για δήλωση συμμετοχής στέλνετε γραπτό μήνυμα από κινητό τηλέφωνο στον γυμναστή κ. Πρέκα Μηνά στο τηλέφωνο 6972006222 με το ονοματεπώνυμό σας, το πρόγραμμα και την ώρα της προτίμησης σας και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς για την έγκυρη συμμετοχή σας. Δεν γίνονται δεκτές ομαδικές εγγραφές, παρά μόνο ατομικές.

Αναλυτική περιγραφή προγραμμάτων:

«Αεροβική Εκγύμναση και ενδυνάμωση»

Αερόβιο πρόγραμμα με στοιχεία χορογραφίας με μέτριες έως υψηλές εντάσεις σε συνδυασμό με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης κυρίως με το βάρος του σώματος.

«Μυϊκή ενδυνάμωση με δυναμικές ασκήσεις»

Δυναμικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς σε υψηλές εντάσεις, εναλλάσσοντας ταχύτητα εκτέλεσης άσκησης με αυξημένες αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ).

«Ήπια Ενδυνάμωση για τη βελτίωση της κίνησης των μυών και της σωστής στάσης του σώματος»,

Μυϊκή τόνωση χαμηλής έως μέτριας έντασης, κυρίως με το βάρος του σώματος, αλλά και με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ) σε ήπιο ρυθμό εκτέλεσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *