ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ. ΜΠΑΙΛΑ

Δ. ΜΠΑΙΛΑΣ: «ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΤΟΣ»

 

 

"« Τα παλιότερα χρόνια, ζούσαμε σε ζοφερές καταστάσεις, αλλά ζούσαμε με την ελπίδα, ότι αύριο θα είναι καλύτερα", είπε ο κ. Μπάιλας.

“« Τα παλιότερα χρόνια, ζούσαμε σε ζοφερές καταστάσεις, αλλά ζούσαμε με την ελπίδα, ότι αύριο θα είναι καλύτερα”, είπε ο κ. Μπάιλας.

Την πρόθεσή του να εμπλακεί εκ νέου στην πολιτική, μέσα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, εξέφρασε ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.  «Δεν έχω το δικαίωμα να μην είμαι παρών», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Top Melody 104.9 fm. Η επικρατέστερη προοπτική είναι να ασχοληθεί με το Δήμο Σύρου Ερμούπολης  («Κατά 80%» όπως είπε), αλλά  παράλληλα δεν αποκλείει πλήρως και την προοπτική για το δεύτερο βαθμό. «Οριστική απόφαση δεν έχω πάρει», δήλωσε , ενώ αποκάλυψε ακόμα πως υπάρχει μια ομάδα στελεχών που τον παροτρύνουν να είναι υποψήφιος στο Δήμο Σύρου- Ερμούπολης που ας σημειωθεί ότι ο «αιώνιος» Δήμαρχος κ. Γιάννης Δεκαβάλας, δεν πρόκειται να κατέλθει ως υποψήφιος , χωρίς βέβαια αυτό να διαδραματίζει ιδιαίτερα σπουδαίο ρόλο στους προβληματισμούς του πρώην Νομάρχη.  «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι» είπε, «από τα άλλα νησιά που μου λένε «τι θα γίνει;. Θα αφήσουμε αυτήν την κατάσταση να συνεχιστεί;».

Παράλληλα, στη συνέντευξή του προχώρησε σε μια γενικευμένη κριτική τόσο για την κατάσταση στην Αυτοδιοίκηση, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στην αδυσώπητη κρίση που βιώνει ολόκληρη η χώρα. « Που πηγαίνουμε; Που μας πάνε; Τι θέλουν από εμάς τελικά; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα για μένα», είπε χαρακτηριστικά. « Τα παλιότερα χρόνια, ζούσαμε σε ζοφερές καταστάσεις, αλλά ζούσαμε με την ελπίδα, ότι αύριο θα είναι καλύτερα. Το πιστεύαμε ότι αύριο θα είναι καλύτερα. Λέγαμε ότι αν χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι θα το καταφέρουμε. Τώρα βλέπουμε ότι όσες δυνάμεις κι αν χρησιμοποιήσουμε, όσο κουράγιο και να κάνουμε, όσες ελπίδες και να προσπαθήσουμε, όσες ελπίδες και να προσπαθήσουμε να δώσουμε στους γύρω μας, τα πράγματα βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο».