ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ;

Όταν στο λιμάνι της Βλυχάδας τα πίλλαρς, είναι σπασμένα, αλλά τρέχουν νερό και έχουν ρεύμα, μιλάμε για αμέλεια;. Απλή;. Όταν αντιστοίχως στον Έξω Γυαλό Φηρών, δεν είναι μεν συντηρημένα, αλλά είναι στη θέση τους και αποσυνδεδεμένα από τις παροχές ρεύματος και νερού, γιατί δεν γίνεται το ίδιο και στη Βλυχάδα;. Επειδή κάποιος δεν το σκέφτηκε;. Σε άγνοια ή αμέλεια πρέπει πάλι να αποδοθεί;. Και η περιουσία που απαξιώνεται, τα λεφτά που χάνονται, τα λεφτά που χρεώνονται στο Δημότη, τι συνιστούν;. Συνειδητή πράξη;. Αμέλεια;;. Ποινική ευθύνη;. Ανικανότητα;.
Vlychada_Ιαν_2016 Πως, πόσο και από ποιόν χρεώθηκε το νερό και το ρεύμα που τροφοδότησε το παρακείμενο σκάφος ;. Πόσο συχνά γίνεται, αν γίνεται;. Ποιος ελέγχει, αν ελέγχει (θα δείτε το βίντεο, αλλά όχι το όνομα του σκάφους, άλλου δουλειά είναι αυτό);. Γιατί αν δεν υπάρχει δυνατότητα μέτρησης και είσπραξης δεν διακόπτονται οι παροχές νερού και ρεύματος;.

Ευπειθώς και αμετανοήτως, ανόητος, Δημήτριος Πράσσος, έχων το θράσος να εννοεί εαυτόν πνευματικό τέκνο (όπως θα έπρεπε όλοι οι Έλληνες) του Διονυσίου Σολωμού που έλεγε:
“Το Έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό”.
Και άρα, συμπεραίνει ο ελαχιστότατος, απόγονος: η αλήθεια, είναι προς το συμφέρον και του Έθνους γενικά και του κάθε τόπου, ειδικά.

 

ΒΙΝΤΕΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *