Site icon Santonews

ΠΟΜΦΟΛΥΞ, ΙΛΙΓΓΙΩΔΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 244.000 ΕΥΡΩ

 

 

 

 

  Και κάτι από τη Santonews, προς τους «επικοινωνιάρχες», του Περιφερειάρχη. Βρε παιδιά, κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν τρελαθήκαμε. Εκτός από τα ορθογραφικά λάθη, που διόρθωσα (στα συντακτικά, δεν μπαίνω), μήπως έχετε κατά νου πόσο καιρό είναι αποκλεισμένη η περιοχή;. Με το ποσό αυτό, θα γίνει έργο ή πασάλειμμα;. Σας το λέω: πασάλειμμα, ιλιγγιώδους μεγαλομανίας. Και  οι εγκωμιαστικές συνθηματολογικές πομφόλυγες, είναι για καλό ή το μεροκάματο απαιτεί να υμνούμε τον μονάρχη;.

 

 

 

“Ο Περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου για την επισκευή του δρόμου στο Αεροδρόμιο

Στον Μονόλιθο της Σαντορίνης, χρειάστηκε να δημοπρατήσουμε δύο φορές, αφού την πρώτη φορά ο διαγωνισμός απέβη άγονος, το έργο της αποκατάστασης της βλάβης που υπέστη το οδικό δίκτυο, προκειμένου να φτάσουμε σε υπογραφή της σχετικής εργολαβικής σύμβασης με την ανάδοχο τεχνική εταιρεία.

 

Η σύμβαση προϋπολογισμού 244.677,51 € υπεγράφη επιτέλους και το έργο έχει ένα πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.
Για εμάς, δεν έχει σημασία ότι η βλάβη προκλήθηκε από αστοχία άλλου φορέα του Δημοσίου που όφειλε και την αποκατάσταση, αφού ουδέποτε κρυφτήκαμε πίσω από γραφειοκρατική αλληλογραφία για να αποφύγουμε να δουλέψουμε για να υπηρετήσουμε ανάγκες των νησιών μας.

 

Μάθαμε να λειτουργούμε δημιουργικά,
Μάθαμε να μην κρυβόμαστε,
Μάθαμε να δίνουμε λύσεις».

Exit mobile version