ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΞΥΔΙ ΕΚ ΣΤΑΦΥΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΝ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Η SANTONEWS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΞΑΝΑ

 

 

santonews_iamback   Αφού γίναν τα νεύρα μας κρόσσια και περάσαμε ατέλειωτες νυχτερινές ώρες πίνοντας καφέ και φασκόμηλο, με το τασάκι να ξεχειλίζει από τσιγάρα. Τελικά βρήκαμε τους πονηρούς. Εντοπίσαμε την ταυτότητά τους. Την ηλεκτρονική τουλάχιστον. Απλά για την ώρα βαριέμαι, να προσφύγω στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Να το ξέρουν όμως. Ακόμα κι αν αλλάξουν υπολογιστή και άρα ΙΡ και σφυρίξουν αδιάφορα σε κάθε νέα επίθεση. Τώρα ξέρουμε!. Τους ξέρουμε!. Κι αν γίνει κάτι ακόμα στη www.Santonews.com, οι τρεις πρώτοι θα θεωρηθούν υπεύθυνοι και θα την πληρώσουν. Αυτή τη φορά, ναι θα την πληρώσουν.

 

Δεν έβαλα τυχαία την -κακής ανάλυσης- φωτογραφία με τον Πολ Νιούμαν για τη νέα αρχή (και το λίγων δευτερολέπτων βιντεάκι στο τέλος). Προέρχεται από την ταινία του 1986 «Το χρώμα του χρήματος». Εκεί, ο νεαρός ταλαντούχος στο μπιλιάρδο Τομ Κρουζ, «στήνει» ένα κρίσιμο αγώνα και χάνει από τον μέντορά του Πολ Νιούμαν. Ερήμην του. Αυτός το καταλαβαίνει. Και τον προκαλεί μετά σε ένα αγώνα τίμιο και στα ίσα. Του λέει πως θα τον νικήσει. «Αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει αργότερα», λέει . «Ααα. Ναι;. Τι σε κάνει τόσο σίγουρο;», ρωτά ο αυθάδης, αλαζόνας, ανήθικος, αλλά ταλαντούχος νεαρός. Σκύβει  πάνω στην πράσινη τσόχα. Κρατάει τη στέκα και σημαδεύει. «Hey… I’ am Back» (γύρισα), λέει -περισσότερο στον εαυτό του- και χτυπά δυνατά τη μπίλια για το πρώτο «σπάσιμο».  Από τότε που είδα αυτήν την ταινία- μια φορά και μόνο!- λέω πάντα αυτήν την ατάκα στα δύσκολα.

Το λέω και σε εσάς τους μπιχλιμπιδιάρηδες που ενόχλησε η Santonews. «Hey!. I am Back!». Και αν δεν νικήσω τώρα, θα γίνει την επόμενη φορά ή τη μεθεπόμενη. Αλλά πάντως «Γύρισα» και επιμένω. Και θα επιμείνω. Να το ξέρετε. Και επίσης να ξέρετε, ότι έχω κι άλλη κατοχυρωμένη σελίδα. Δεν την ενεργοποίησα, για να μη θεωρήσετε πως ηττήθηκα και εγκατέλειψα. Για εσάς, τους κακόβουλους το λέω. Και δεν πουλάω ηρωϊσμούς και αδέκαστες δημοσιογραφίες. Απλά είμαι εδώ. Και τώρα I am Back!. Δοκιμάστε ξανά, αν γουστάρετε.

 

Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛ ΝΙΟΥΜΑΝ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *