ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΦΗΡΑ: Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ

«Οι δικαστικοί κατάλαβαν ότι δεν είμαστε κακοποιοί ή νταήδες", δήλωσε στην Espresso o Α. Σορώτος.

«Οι δικαστικοί κατάλαβαν ότι δεν είμαστε κακοποιοί ή νταήδες”, δήλωσε στην Espresso o Α. Σορώτος.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΦΗΡΑ: Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ

 

  Συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» έδωσε ο ένας εκ των εμπλεκομένων στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς στα Φηρά που συνέβη πριν από λίγες μέρες. Σύμφωνα με την εφημερίδα, « αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Νάξου» και όπως ο ίδιος δήλωσε στο συντάκτη Μάνο Τσαγκαράκη ««Οι δικαστικοί κατάλαβαν ότι δεν είμαστε κακοποιοί ή νταήδες ούτε εγώ ούτε ο κουμπάρος μου που αναζητείται. Γι’ αυτό ο εισαγγελέας άλλαξε τη δίωξη από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε απλή σωματική βλάβη, απειλή κατά συρροή και οπλοκατοχή για το κλομπ που είχα».

  Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Espresso», ο 39χρονος, ονομάζεται Αλεσσάντρο Σορώτος είναι ελληνοϊταλός και διατηρεί ενεχυροδανειστήριο στη Σαντορίνη. Στην εξιστόρησή του αναφέρει, ότι αυτός και ο συνεργάτης του, μαζί με μια φίλη τους διασκέδαζαν στο ίδιο κατάστημα με τους δύο αστυνομικούς, χωρίς να συμβεί κάτι στη διάρκεια της παραμονής τους εκεί. Όπως υποστηρίζει, στη συνέχεια κι ενώ περπατούσαν στο δρόμο κάποιος τον έφτυσε και όταν πήγε να ζητήσει το λόγο, ο ένας αστυνομικός έβγαλε το όπλο και του κατάφερε χτύπημα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του σπάσει πέντε δόντια. «Πλημμύρισα στο αίμα. Θόλωσα!», δηλώνει στην εφημερίδα και στη συνέχεια εξιστορεί τη συμπλοκή που κατέληξε σε τρεις πυροβολισμούς και τον τραυματισμό του ενός εκ των αστυνομικών που ας σημειωθεί βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

 

«ΤΟ ΟΠΛΟ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ»ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΦΗΡΑ

  Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας: «Πάνω στην πάλη, το όπλο που κρατούσε ο πρώτος αστυνομικός έπεσε. Σύμφωνα με την προανάκριση, ο Βοϊδονικόλας το άρπαξε φοβούμενος για την τύχη του κουμπάρου του. Ξαφνικά, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί και ο 29χρονος αστυφύλακας σωριάστηκε αιμόφυρτος με διαμπερές τραύμα στον μηρό! «Όποιος και να ήταν, το ίδιο θα έκανε!. Αφού μας απείλησαν με όπλο, μοιραία κάποιος θα έριχνε» λέει ο επιχειρηματίας προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον κουμπάρο του και προσθέτει: «Εμείς δεν είμαστε κακοποιοί, ούτε νταήδες για να έχουμε όπλο. Το όπλο ήταν των αστυνομικών, αλλά δεν είναι υπηρεσιακό. Περιμένουμε τη βαλλιστική για να το αποδείξει».

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ESPRESSO

http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%B6/119940/%C2%AB%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%86%CF%8C%CE%B2%CE%BF%C2%BB