ΠΗΓΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ

Ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

 

“Είχαμε αποφασίσει όλοι στην οικογένεια του ΑΟ Θήρας, πως θα αντιμετωπίζαμε ψύχραιμα την πορεία της Ομάδας.

Όμως η πρόκριση στους 8 του Challenge Cup, απέναντι σε έμπειρες και μεγάλες ομάδες, μας έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσουμε. Να χαρούμε. Να ενθουσιαστούμε. Ζούμε τώρα την αίσθηση της ιστορίας που γράφτηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Για λίγες μέρες ακόμα, όμως. Τώρα τα νέα όνειρά μας πήγαν πέρα από τον ορίζοντα και εμείς πρέπει να τα ακολουθήσουμε. Θα το κάνουμε!. Για το φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης που γεμίζει το γήπεδο κάθε φορά που η ομάδα μας αγωνίζεται. Για τα πάνω από 150 παιδιά των Ακαδημιών που απέκτησαν κι αυτά όνειρα και ινδάλματα. Για το νησί μας που εκτός από τουριστικός προορισμός, έγινε και αθλητική σταθερά.

 

Θα χαρούμε λίγο ακόμα μαζί με όλους τους κατοίκους του νησιού. Μετά, μας περιμένει πιο σκληρή δουλειά. Τα όνειρα και τους ορίζοντες, μόνο έτσι τα ταξιδεύεις. Με το ταλέντο των αθλητριών, την εμπνευσμένη καθοδήγηση από το προπονητικό επιτελείο, το βάθος και τη σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων. Η Διοίκηση, θα στηρίξει αυτό το όνειρο.

Η ιστορία όμως, έχει ήδη γράψει πως μια μικρή, ονειροπόλα ομάδα, αντιμετωπίζεται με σεβασμό από την Ευρώπη και έχει γερές βάσεις. Κι αυτό το δείχνει, επίσης, η πολύτιμη, πιστή και δυναμική συνεισφορά των χορηγών και υποστηρικτών μας. Που είναι πολλοί και αφοσιωμένοι στα όνειρά μας, που είναι και δικά τους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *