ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

«ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Η ΑΝΔΡΟΣ. ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡ. ΚΟΚΚΙΝΟ

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολ'της Σύρου κ. Δωρόθεος, με τον υποψήφιο Ατνιπεριφερειάρχη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολ’της Σύρου κ. Δωρόθεος Β με τον υποψήφιο Ατνιπεριφερειάρχη.

Στο νησί της Άνδρου περιόδευσε στις 4 και 5 Απριλίου 2014 ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου του Περιφερειακού Συνδυασμού του κ. Γ. Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ».

Παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις (θεία λειτουργία, λιτάνευση εικόνας) της Παναγίας της Θεοσκέπαστης χωροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Δωρόθεου Β’  και είχε συναντήσεις με το Δήμαρχο Άνδρου κ. Γληνό και τους υποψήφιους δημάρχους του νησιού.

Με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Άνδρου του συνδυασμού του Γ. Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ» Δημήτρη Λοτσάρη και Ιωάννη Δαλέζιο περιόδευσαν στα Δ.Δ. της Άνδρου και είχαν συναντήσεις με τους πολίτες του νησιού. Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου είναι ΑΠΟΥΣΑ από τις αναπτυξιακές ανάγκες του νησιού.  Τα σημαντικά έργα που έγιναν στο νησί την περίοδο 2004-2009 (Κέντρα Υγείας Χώρας και Κορθίου, αλιευτικό καταφύγιο στο Μπατσί, Νηπιαγωγείο στο Κόρθι, γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις στο Μπατσί και στο Κόρθι και στη Χώρα, κλπ) δεν είχαν συνέχεια…

Τα «μερεμέτια» της τελευταίας τριετίας Μαχαιρίδη δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη του νησιού αλλά και  η αδυναμία για τη μη εξεύρεση λύσης  για τη διαχείριση απορριμμάτων επιβεβαιώνουν τη χαμένη τριετία που βίωσε το νησί της ναυτοσύνης.

Η ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δυστυχώς φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων…