ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΠΑΙΛΑ ΣΕ ΠΑΡΟ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΕΡΟΔΟΜΙΟΥ-ΟΙΑΣ

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

“Την Παρασκευή 9/9, το Σάββατο 10/9, και την Κυριακή 11/9/, ο π. Νομάρχης Κυκλάδων και Υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Μπάιλας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΤΛΑΝΤΙΣ, παραβρέθηκε και συμμετείχε στο τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στη μνήμη του Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσοστόμου, που διοργανώθηκε στο Άσπρο Χωριό Πάρου. Στις εκδηλώσεις που έγιναν παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας Κου Καλλινίκου και οι οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία βραβεύτηκε ο Συριανός Δημοσιογράφος-Συγγραφέας Κος Γιάννης Ρουσσουνέλος.

Το απόγευμα του Σαββάτου 10/9, ο π. Νομάρχης επισκέφτηκε την Αντίπαρο όπου συναντήθηκε με φίλους τις Δημοκρατικής Συμπαράταξης, οι οποίοι και τον διαβεβαίωσαν ότι οι πολίτες του νησιού, μετά από την αποδεδειγμένη πλέον πλήρη αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναρριχήθηκε στην Εξουσία με απύθμενα ψεύδη λεηλατώντας την Δημοκρατική Παράταξη, και γνωρίζοντας ποια είναι και η Ν.Δ., άρχισαν να επιστρέφουν στο …σπίτι τους, και να στηρίζουν την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Στις 12/9, 13/9, 14/9/2016, παραβρέθηκε όπως κάθε χρόνο στον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Περίσσα Σαντορίνης παρόντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας – Αμοργού και Νήσων Κου Επιφανίου. Κατά την παραμονή του στην Σαντορίνη, συναντήθηκε με την πρόσφατα εκλεγείσα Συντονιστική Επιτροπή, η οποία αποτελείται εξ΄ ολοκλήρου από νέους, οι οποίοι βλέποντας το πολιτικό αδιέξοδο και την κοροϊδία των άλλων Κομμάτων, αποφάσισαν να ηγηθούν και να κάνουν μια νέα αρχή στην Επαρχία της Σαντορίνης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Την Τρίτη 13/9/2016, ήταν ο κύριος προσκεκλημένος σε πολιτική τηλεοπτική εκπομπή στο τοπικό σταθμό VOLCANO.

Προηγουμένως μαζί με τον π. Έπαρχο και παλαιότερα Ν.Σ. του Συνδυασμού του Ηλία Μάϊνα, είχε περπατήσει ολόκληρο το υπό κατασκευή έργο «Δρόμος Οία- Αεροδρόμιο», για το οποίο ο ίδιος, ο τότε Έπαρχος Θήρας Χρύσανθος Ρούσσος και οι Ν.Σ. του συνδυασμού του, είχαν δώσει σκληρές μάχες, και είχαν ξοδέψει εκατοντάδες ώρες, για να ξεπεραστούν τα εμπόδια, και να παραδώσουν σχεδόν Δημοπρατημένο ένα τόσο σημαντικό για το νησί έργο, το οποίο σήμερα, έξι χρόνια μετά δεν έχει ολοκληρωθεί, είναι σταματημένο και εγκαταλελειμμένο.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε την Κα Έπαρχο Θήρας για να ενημερωθεί για τους λόγους που οδήγησαν στο σταμάτημα του έργου, της επισήμανε ότι κακώς η Περιφέρεια Ν Αιγαίου δεν είχε ορίσει έστω άτυπα δικό της επιβλέποντα, ώστε να έχει έγκαιρη και ακριβή ενημέρωση για το έργο, και ότι άργησε να ασχοληθεί με το θέμα, αφήνοντας έτσι το έργο ανοιχτό και εκτεθειμένο σε περίπτωση έντονων Βροχοπτώσεων, που στις μέρες μας σημειώνονται πολύ συχνά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΪΛΑΣ”.

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *