ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ -ΚΥΡΙΩΣ- ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ Γ.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ

 

 

 

  Το ξεκαθαρίζω. Αν ο Γιώργος Χατζημάρκος, εμβολιάστηκε στη Χάλκη και όχι στη Ρόδο, ουδόλως με ενδιαφέρει.

  Για το «εκτός σειράς»;. Εκεί, είναι το ζήτημα. Σε μια περίοδο, που διάφοροι αντιεμβολιαστές και αντιμασκιστές, κάνουν θραύση στο διαδίκτυο, αποτρέποντας πολύ κόσμο από τη λήψη αυτών των αναγκαίων μέτρων, θα μπορούσε ο Περιφερειάρχης να πει: «Ήρθα σε αυτό το ακριτικό νησί, για να δείξω πως το εμβόλιο είναι επωφελές, και το εμβολιαστικό του κέντρο επαρκές. Θέλω να παροτρύνω όλους τους κατοίκους, της Περιφέρειας να επωφεληθούν από την αντίσταση της επιστήμης απέναντι, στον κορωνοϊό».

 

  Αντί για αυτό τι είπε;. Αντιγράφω από το Politico. Ένα από τα κορυφαία Μέσα Ενημέρωσης του κόσμου. ««ενημερώθηκε ότι η διαδικασία εμβολιασμού των κατοίκων του νησιού έχει ολοκληρωθεί και ότι έχουν απομείνει αχρησιμοποίητες δόσεις, οι οποίες… έπρεπε να χρησιμοποιηθούν.” Είπε ότι “έλαβε τη διαβεβαίωση ότι κανένας κάτοικος του νησιού που επιθυμούσε να εμβολιαστεί δεν έμεινε έξω”.

 

  Βρέθηκε μια γιατρός που είπε: «το όνομα του κ. Χατζημάρκου ήταν σε μια λίστα με αυτούς που θα εμβολιαστούν για μέρες πριν εμβολιαστεί».

 

  Αν ο Δήμαρχος Θήρας, ο έπαρχος και Αντιπεριφερειάρχης, πήγαιναν με μια κάμερα, στο Νοσοκομείο για να εμβολιαστούν, θα έλεγα ΝΑΙ. Ο συμβολισμός, τη στιγμή που κάθε αυτοσχέδιος, θεωρεί τα εμβόλια υπερεθνική σκευωρία και «τσιπάρισμα», ενώ τη μάσκα παραβίαση συνταγματικού δικαιώματος, θα ήταν ευπρόσδεκτος και ηχηρός.

 

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα ήταν «υγειονομικό ρουσφέτι». Εκεί έκανε λάθος ο Περιφερειάρχης. Κοινώς: Μούσκεμα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *