ΠΕΡΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΙ, ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΟΡΑ

 

 

 

Φωτό: Σταύρος Κουταλίδης

Όλους αυτούς τους μήνες που άλλαξε η δομή των εκπομπών μας. Η θεματολογία των αναρτήσεων και η στάση απέναντι στην κάλυψη των τοπικών γεγονότων (απλώς, δόθηκε προτεραιότητα σε αυτή τη νόσο).

 

  Λοιπόν. Τώρα που βρέθηκαν οι επί παντός αναλυτές. Οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι. Οι «Ξέρετε και Κρύβετε», λες και ανήκουμε στην Κόζα Νόστρα.

 

  Ναι. Στην  Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, εντοπίστηκαν έξι (6) συμβάντα. Τα τέσσερα (4) σε μια οικογένεια στην Ίο και τα δύο (2) στη Σαντορίνη. Οι αρμόδιες Υγειονομικές αρχές επιλήφθηκαν. Τα μέτρα, δεδομένα.

 

  Το Νοσοκομείο Θήρας, είναι σε ετοιμότητα. Και για καραντίνα και για θεραπεία ΑΝ χρειαστεί. 21 Ιανουρίου δεν υπήρξε κανένα συμβάν. To αεροδρόμιο σε ετοιμότητα, ΑΝ χρειαστεί, αεροδιακομιδή.

Αλλά απο τη μια μέρα στην άλλη, τι έγινε;. Βάλαμε φλιτ και εξαφανίσαμε τον κορωνοϊό;.

 

   Αλλά ο βλάκας, όπως έλεγε ο Ουμπέρτο Έκο, δεν είναι αυτός που αντί να γλύψει το παγωτό, το βάζει στο μάτι του. Αυτός είναι απλά δυσλειτουργικός. Βλάκας είναι αυτός, που χρησιμοποιεί σωστά επιχειρήματα για να βγάλει λάθος αποτέλεσμα στο οποίο, επιμένει. Του τύπου: η γάτα είναι κατοικίδιο. Ο σκύλος είναι κατοικίδιο. Άρα, ο Σκύλος, είναι Γάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *