ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΗΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥΣ

 

 

ΠΑΙΔΙΚΕΣ_ΧΑΡΕΣ_ΔΗΜΑΡΧΟΣ_ΚΙΤΣΟΥΠριν από δύο χρόνια, ο Δήμαρχος δήλωνε δημόσια πως έχει ήδη δεσμεύσει πάνω από 100.000 ευρώ, για να βελτιωθούν οι οι παιδικές χαρές του νησιού. Όντως, μπορεί να μην κόστισε τόσα λεφτά η βελτίωση, αλλά ήρθε. Με τη μορφή μιας κόκκινης ταμπέλας που προειδοποιεί αυστηρά, πως οι παιδικές χαρές είναι επικίνδυνες.

Είναι όμως και ορθάνοιχτες. Αν κάποιο παιδί τραυματιστεί στις “επικίνδυνες”, εγκαταστάσεις, ασφαλώς θα φταίει το ίδιο που δεν σέβεται το νόμο και τις προειδοποιήσεις. Ο λόγος, είναι προφανής: Αν οι “επικίνδυνες” παιδικές χαρές κλείσουν -όπως ο νόμος ορίζει- τότε οι διαμαρτυρίες των νέων γονιών και των παππούδων θα διογκωθούν. Οπότε, ο Δήμος, υπάκουσε για μια ακόμα φορά στην αβάσταχτη ελαφρότητα μιας ταμπέλας και στο δημώδη σκοπό “τσοπανάκος ήμουνα, προβατάκια έβοσκα”.
Το θέμα, έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σοφία Κίτσου.
Η απάντηση;. Την άνοιξη “θα δημοπρατηθούν 3-4”. Το πότε θα τελειώσουν;. Άγνωστο. Αλλά μάλλον όταν τα σημερινά νήπια, θα έχουν τελειώσει το δεύτερο μεταπτυχιακό τους, θα έχουν υπερσύγχρονες παιδικές χαρές. Για τα παιδιά τους. Λίγη υπομονή χρειάζεται.

 

ΒΙΝΤΕΟ 1: Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

 

ΒΙΝΤΕΟ 2: Η ΣΟΦΙΑ ΚΙΤΣΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ

ΒΙΝΤΕΟ 3: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ 4: ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ (σ.σ. Η πιο εύκολη κατασυκοφάντηση της ζωής μου. Ούτε 300 μέτρα από το σπίτι μου η συγκεκριμένη).

 

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η nikos λέει:

    τις ταμπέλες να τις κρεμάσουν πάνω τους και να βγουν δημόσια να τους δει ο κόσμος για να καταλάβει το πόσο επικίνδυνοι είναι για τον τόπο μας όλοι αυτοί που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να κοροϊδεύουν το λαό της Σαντορίνης με υποσχέσεις και όμορφα λόγια. και για να είμαστε εντός τον ημερών ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *