Site icon Santonews

ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΑΖΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΙΜΗΘΕΙ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

 

 

 

“Συνελήφθησαν (5) άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρο έναντι αντιτίμου, έξωθεν καταστημάτων στη Μύκονο

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, το Σάββατο (22.08.2016) πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση – εξόρμηση κατά τη οποία συνελήφθησαν συνολικά (5) άτομα, που εργάζονταν ως «παρκαδόροι» και προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 18, 21 και 31 ετών και δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 30 και 33 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε οι κατηγορούμενοι έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα πελατών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τα στάθμευαν δημόσιο χώρο (επαρχιακή οδό), την οποία είχαν καταλάβει με κώνους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Μύκονου, ενώ οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) που ανήκει στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής”.

Save

Exit mobile version