Site icon Santonews

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΗΡΑΣ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

 

 

 

“Παρεμβάσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Π.Ε. Θήρας

Σας γνωρίζουμε ότι στην Π.Ε. Θήρας ολοκληρώνονται τα κάτωθι έργα:

  1. “Πλακόστρωση Χώρας Σικίνου”, με Προϋπολογισμό Μελέτης 29.000,0 € Αφορά τον οικισμό της Χώρας της Σικίνου. Η πλακόστρωση γίνεται με πλάκες της ίδιας απόχρωσης και ποιότητας με τις ήδη υπάρχουσες πλάκες του οικισμού, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί ένα ενιαίο και καλαίσθητο αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας το παραδοσιακό ύφος του νησιου. Το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
  1. “Συντήρηση Οδικού Δικτύου Ν. Φολεγάνδρου”, με Προϋπολογισμό μελέτης 58.000,0€. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον οδικό άξονα Χώρας-Ανω Μεριά έχουν ολοκληρωθεί, όπως επίσης, έχει ολοκληρωθεί και η διάνοιξη στροφών στον οδικό άξονα Χώρα -Καραβοστάση αποκαθιστώντας τα προβλήματα ορατότητας των χρηστών του οδικού δικτύου.
  1. “Συντήρηση Οδικού Δικτύου Ν. Ανάφης”, με Προϋπολογισμό Μελέτης 50.000,0€ . Η μελέτη υλοποιείται και αφορά στην επούλωση φθορών μεμονωμένων σημείων αλλά και στην συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Ανάφης.
  1. “Σήμανση-Ασφάλεια Οδικού Δικτύου των Νήσων Ίου-Σικίνου-Φολεγάνδρου-Θηρασιάς και Ανάφης” με Προϋπολογισμό Μελέτης 133.400,00 €. Αναμένεται σύντομα η έναρξη των εργασιών που στόχο έχουν, την ασφαλέστερη και λειτουργικότερη χρήση των υφιστάμενων οδικών δικτύων των προαναφερόμενων νησιών, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες αυτών.

5) “Συντήρηση Οδικού Δικτύου Ν. Ίου”, με Προϋπολογισμό μελέτης 90.000,0€. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα ολοκληρωθούν. Αφορά επεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Ν. Ίου προκειμένου αυτό να καταστεί ασφαλέστερο”.

Save

Save

Exit mobile version