ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Π. ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

 

 

 

Παρασκευάς Σαλίβερος

Ο κ. Παρασκευάς Σαλίβερος, σύμφωνα μ ασφαλείς πληροφορίες της Santonews, έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του από τη Διοίκηση, τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου και του μέλους της ΑΕΜΥ (Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας).

 

Η κατάσταση, ήταν εξ’ αρχής προβληματική, καθώς η Σαντορίνη, διαχειριζόμενη τα 3/5 του προϋπολογισμού της ΑΕΜΥ, είχε μονοπρόσωπη εκπροσώπηση στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Ο κ. Σαλίβερος (άνθρωπος έμπειρος, και αναρρηθείς σε υψηλά αξιώματα του κράτους) αφέθηκε εντελώς μόνος.

 

Οι πληροφορίες λένε, πως οι βασικοί του όροι αγνοήθηκαν. Τοπικοί κομματικοί παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος τον  αντιμετώπισαν ως «ξένο σώμα» ή «αναγκαίο κακό» και η εξέλιξη που είχε προμαντέψει (όχι. Χωρίς κληρονομικό χάρισμα) η Santonews επιβεβαιώθηκαν.

 

Δύσμοιρο Νοσοκομείο. Με έναν στους εφτά. Αντιπροσωπεύοντας τα τρία πέμπτα του προϋπολογισμού της ΑΕΜΥ. Σε ποιόν θα πέσεις. Σε τι θα πέσεις. Γιατί σίγουρα θα πέσεις.  Ένας έντιμος και έμπειρος στη Διοίκηση άνθρωπος σου έλαχε. Με κοινωνική αποδοχή. Με κότσια σε ότι ανέλαβε.  Κι αυτός εξωθείται σε αποχώρηση.

 

Καλώς ήλθες ΣΔΙΤ. Welcome ιδιώτη σωτήρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *