ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΛΑΡΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΗ

 

 

 

 

“Προς

Δήμαρχο Θήρας

Κοινοπ.: Υπουργό Εσωτερικών

Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Μ.Μ.Ε

Κύριε Δήμαρχε,

Μετά την απρόκλητη επίθεση και τον ξυλοδαρμό μου από τον εκλεκτό σας κ. Ηλία Πελέκη, ο οποίος εξακολουθεί να κατέχει τη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Θήρας, αναγκάζομαι να σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης.

Επί τριάντα έξι ολόκληρα χρόνια υπηρέτησα την αυτοδιοίκηση, με σεβασμό στον θεσμό και κυρίως στον άνθρωπο. Έτσι πορεύτηκα με ψηλά το κεφάλι, συνεπής στις αρχές της δημοκρατίας μας.

Σήμερα, με δεδομένο το «γεγονός» όπως ονομάσατε τον άγριο ξυλοδαρμό μου, και με ολοφάνερη την απόφαση να συγκαλύψετε τόσο εσείς όσο και συνεργάτες σας την παραβατική συμπεριφορά του εκλεκτού σας, κατέληξα ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω να ασκώ καθήκοντα ελέγχου ως όφειλα.

Και επειδή η Δευτέρα που θα παίρνατε τις μεγάλες αποφάσεις δεν ήρθε ποτέ, με την παραίτησή μου σας διευκολύνω προσωρινά να συνεχίσετε με τη μέθη της εξουσίας την καταστροφική πορεία για τον τόπο μας αλλά και την αλλαγή των ηθών στην κοινωνία μας. Προσωρινά όμως, γιατί οι πολίτες αφυπνίστηκαν.

Κύριε Δήμαρχε, οι δρόμοι μας είναι διαφορετικοί διότι καταστρατηγείτε το θεσμό και δεν σέβεστε τον άνθρωπο.

Μην διστάσετε λοιπόν να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου.

Μην προσπαθήσετε να βρείτε ψεύτικες δικαιολογίες για τη μη αποδοχή της.

Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι την υποβάλλω με θυμό. Αντιθέτως, με νηφαλιότητα και σεβασμό σ’ αυτούς που με τίμησαν επανειλημμένα να τους εκπροσωπήσω, δηλώνω ότι τον αγώνα μου θα τον δίνω από άλλο μετερίζι.

Οία 27/8/2018

Γεώργιος Αντ. Χάλαρης

Δημοτικός Σύμβουλος Θήρας

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *