ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Απόστολος Αλλιμπράντης, Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου.

Απόστολος Αλλιμπράντης, Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου.

ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

 

 «Σε μια δύσκολη χρονιά, όπως η φετινή για  τη χώρα μας και τον επιχειρηματικό κόσμο, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, αποφάσισε με μια πρωτοπόρα κίνηση  ,να στηρίξει έμπρακτα  τα μέλη του και να δώσει ώθηση και ελπίδα στις επιχειρήσεις του νομού, διοργανώνοντας,                                                                                        την 1η Πανκυκλαδική εμπορική έκθεση  φεστιβάλ Πάρου, μια  διοργάνωση επίπεδου , που θα τονώσει σημαντικά στις σχέσεις των εμπόρων με το ευρύ κοινό.

Υπό την αιγίδα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

      Πιστεύουμε ότι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται, επαναλαμβάνονται και τελικά θεσμοθετούνται σε αυτήν.

Προβάλλοντας τα τοπικά προϊόντα ,την κατοικία και τις νέες ενεργειακές λύσεις, ,πιστεύουμε ότι επιλέξαμε τους τομείς αιχμής της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας.

       Είμαστε  βέβαιοι  λοιπόν, ότι ένα τέτοιο γεγονός θα αποτελέσει η διοργάνωση αυτή που θα λάβει χώρα στο νησί μας, 26 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη μέχρι Δευτέρα Ιη Ιούλιου και θα την χαρακτηρίζει το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και εκθεμάτων προς τους συμμετέχοντες αλλά και τους επισκέπτες.

   Οι στόχοι της Έκθεσης είναι:

Η ανάδειξη και την προβολή της οικονομικής δραστηριότητας

Η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νησιών μας που είναι τόσο κοντά άλλα κι τόσο μακριά

Η τόνωση της αγοράς από τις εμπορικές συμφωνίες

4. Η γνωριμία  με νέα προϊόντα των επιχειρήσεων

 5. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών

6.Η στήριξη του επιχειρείν που αποτελεί μοχλό για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων

7. Η ανάπτυξη της ιδέας της επιχειρηματικότητας.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ανεξάρτητα από ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει μία επιχείρηση, η επιτυχία της εξαρτάται από τον τρόπο επικοινωνίας που επιλέγει για την προώθησή τους και την ποιότητα της επικοινωνίας της με την αγορά- στόχο.

     Στο χώρο λοιπόν της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η παρουσία σε μια έκθεση όπως η  Πανκυκλαδική Εμπορική Έκθεση, κατέχει αδιαφιλονίκητα την πρώτη θέση στην πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, καθώς εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές .

     Στο δρόμο προς την επιτυχία, η Έκθεση μας , θα εμπλουτιστεί με  πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που  θα λαμβάνουν χώρα , καθ’ όλη τη διάρκεια της  στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο.

     Σε αυτό το μεγάλο Εμπορικό και όχι μόνο γεγονός ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας βγούμε μπροστά, στο δρόμο που οδηγεί στην τόνωση και ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας  των τοπικών επιχειρήσεων, στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της επιχειρηματικότητας του τόπου μας για να γίνει η κρίση μια νέα αρχή για όλους.  Ας δηλώσουμε  λοιπόν όλοι το παρόν».