Site icon Santonews

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝΑΞΑ

 

 

Αλλαγή σκυτάλης για την θηραϊκή εταρεία λιανικής πώλησης “Σούπερ Μάρκετ Δεναξά”. Η είδηση είχε γίνει γνωστή από τον Οκτώβρη, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του οικονομικού τύπου, η επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την εξαγορά. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε και ήδη η αλυσίδα Μασούτης, ανάρτησε τις δικές της ταμπέλες στα -πρώην πλέον- Σούπερ Μάρκετ Δεναξά.

 

Όπως έγραψε ο “Οικονομικός Ταχυδρόμος” Η Αφοί Δεναξά δραστηριοποιείται στη λιανική και χονδρική πώληση ειδών σούπερ μάρκετ, διαθέτοντας τρία καταστήματα λιανικής και ένα Cash and Carry στη Σαντορίνη, ένα κατάστημα λιανικής στην Μύκονο, ένα Cash and Carry στην περιοχή του Ρέντη, καθώς και κατάστημα λιανικής στο Παλαιό Φάληρο.

Ο τζίρος της θηραϊκής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ανήλθε το 2020, σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της, στα 20,081 εκατ. ευρώ από 26,506 εκατ. ευρώ το 2019, με τα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται σε 1,179 εκατ. ευρώ από 1,084 ευρώ. Τα ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα ήταν 2,090 εκατ. ευρώ από 936.143 ευρώ το 2019″.

Η Μασούτης  αγόρασε επίσης την ΣΥΝΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε. αλλά και ατην αλυσίδα Family .

Exit mobile version