ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

 

 

Την οργάνωσή του με βάση τα διεθνή αθλητικά πρότυπα, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά, ο ΑΟ Θήρας. Έτσι, εκτός από τη συνεργασία διακεκριμένων γιατρών και ειδικών οι αθλήτριες “μέτρησαν” και την υγιεινή τους κατάσταση, με τα αποτελέσματα να αποδεικνύουν πως η νέα αγωνιστική χρονιά, θα τις βρει πανέτοιμες.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ

“Μέρα, τη μέρα είμαστε και πιο έτοιμοι. Το προπονητικό επιτελείο σχεδιάζει και δημιουργεί αγωνιστικά πλάνα. Οι αθλήτριές μας με το ταλέντο τους να ξεχειλίζει, ανυπομονούν να μπουν στο παρκέ για να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις.

Όμως, από την πρώτη στιγμή είπαμε πως αυτή η ομάδα θα είναι ένα καλοκουρδισμένη ως μηχανισμός και βασισμένη σε σοβαρά οργανωτικά, διεθνή δεδομένα.

Μία από τις αναγκαίες προτεραιότητες της διοίκησης είναι να εξασφαλίσει πως η υγεία και η φυσική τους κατάσταση βρίσκονται σε εκείνο το επίπεδο που απαιτούν οι υψηλές και και δύσκολες διοργανώσεις οι οποίες συνθέτουν τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Με την ανιδιοτελή βοήθεια από το γυμναστήριο EVEXIA και της μικροβιολόγου κυρίας Καραγιάννη Αγάθης έχουμε πλέον και τα αξιόπιστα επιστημονικά εργομετρικά και βιολογικά δεδομένα, τα οποία μας επιτρέπουν να πούμε: Ο Α Ο Θήρας, δεν είναι απλά μία φιλόδοξη ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο και διάθεση για διακρίσεις, αλλά μια αθλητική οικογένεια που πρώτιστα φροντίζει για την υγεία και την σωματική ετοιμότητα των αθλητριών του.

Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε το EVEXIA και την κυρία Αγάθη που με επιστημονική πληρότητα και πρόθυμη ανιδιοτέλεια μας επιβεβαίωσαν, ότι η Ομάδα μας, σφύζει από Υγεία και διάθεση για δυνατούς αγώνες.

Το νέο ταξίδι ξεκινάει”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *