Site icon Santonews

Οργάνωση επικοινωνίας από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

  “Την επικοινωνία της οργανώνει το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Την επικοινωνία της ανανεώνει η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, η οποία σε ανακοίνωση προς τα μέλη και τους συνεργάτες της αναφέρει τα ακόλουθα : Σας ενημερώνουμε οτι ενεργοποιήσαμε εκ νέου και επαναλειτουργούμε την ηλεκτρονική διεύθυνση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης που είναι η εξής : santorinihoteliers@gmail.com μέσω της οποίας μπορείτε να απευθύνεστε σε μας για όποιο ζήτημα σας απασχολεί και άπτεται του χώρου, των αρμοδιοτήτων και των ενδιαφερόντων μας. Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι από τις επόμενες ημέρες θα επαναλειτουργήσει και το γραφείο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης που βρίσκεται στην ευθεία των Φηρών, για τις ακριβείς ώρες του οποίου θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη μέχρι σήμερα παρουσία και υποστήριξή σας στις προσπάθειες της Ένωσής μας, εκφράζοντάς σας οτι σας θέλουμε δίπλα μας για το καλό όλων μας. Παράλληλα η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ενημερώνει οτι ξεκινά τη συνεργασία της με τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αλεφραγκή αναθέτοντάς της την γραμματειακή υποστήριξη και επικοινωνία της.

Η ίδια το το διάστημα 1999 – 2014 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον “Ρ/Σ Σαντορίνη 106.4” ενώ έκτοτε συνεργάζεται με γραφεία Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με αντικείμενο την Επικοινωνία, ενώ απο το 2020 διαχειρίζεται την ενημερωτική σελίδα www.neasantorinis.gr Το διάστημα 2010 – 2012 δημιούργησε τις σελίδες : https://santorini-living.blogspot.com/ και https://santorini-images.blogspot.com/ για τη Σαντορίνη που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον διεθνή Τύπο ως πληροφοριακό υλικό για το νησί, ενώ την δεκαετία 2006 – 2015 δημιούργησε και διαχειρίστηκε τη σελίδα https://exoumekaileme.blogspot.com/ με ειδήσεις για τη Σαντορίνη. Το διάστημα 2013 – 2015 συνεργάστηκε με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης με αντικείμενο την επικοινωνία δημιουργώντας παράλληλα τη σελίδα https://santorinihoteliers.blogspot.com/

Exit mobile version