«ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ»

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Δ. ΜΠΑΙΛΑ

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

« Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες!!

Ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη,  απρόσμενα δυναμική , και μεγάλη σε όγκο και πάθος η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών στην Αθήνα. Πραγματικά μας εξέπληξε όλους, αλλά κυρίως την Κυβέρνηση, που περίμενε ότι, όπως κάθε φορά η δυναμική των αγροτών να εξαντληθεί σε  κλείσιμο εθνικών δρόμων, αλλά και  κάποιων παρακαμπτηρίων. Όμως υπολόγισαν χωρίς την …….αγανάκτηση.

 

Με αποτέλεσμα να υπάρξει τόση σύγχυση και πανικός που ή ίδια η κυβέρνηση απέκλεισε τις εθνικές οδούς με κλούβες και περιπολικά, εμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία.  Αλλά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκαν να φύγουν από την πίσω πόρτα της βουλής τρομοκρατημένοι.  Ειλικρινά, επειδή γνωρίζω την πολιτική τους διαδρομή, αδυνατώ να φανταστώ τους Κους  Συρίγο και ΣυρμαΛένιο  να φεύγουν από την πίσω πόρτα πανικόβλητοι  προσπαθώντας να αποφύγουν τους διαδηλωτές αγρότες, αυτοί που πάντοτε ήταν παρόντες και πρωτοστατούσαν σε κάθε διαμαρτυρία.!!

Και καλά , ο Κος Συρμαλένιος  μετά από τα πολλά χρόνια που είναι αποσπασμένος στο κόμμα αισθάνεται επαγγελματίας . Ο Κος Συρίγος  όμως?, που ήταν καταξιωμένος σαν δικηγόρος και σαν άνθρωπος  πώς αισθάνεται??.

 

Άραγε αξίζει τον κόπο για μια καρέκλα να υφίστανται  και οι δύο  τέτοια ταπείνωση??.        Όσο για τον Κο Τσίπρα , αλήθεια,  περίμενε ότι θα ξεπεράσει αναίμακτα την οργή των Ελλήνων μετά από τόσα ψέματα και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις??.     Ο Γιώργος Παπανδρέου μόνο για ένα ψέμα  το… « Λεφτά υπάρχουν» , και αυτό ανάλογα πως θα το πάρει κανείς μπορεί να μην είναι και ψέμα, και παρ΄ όλα αυτά  εξαφανίστηκε πολιτικά.  Θα γλύτωνε ο Κος Τσίπρας που είναι ψεύτης κατά συρροή??.   Βλέποντας τώρα , δρόμους να κλείνουν ,σκηνές να στήνονται στο Σύνταγμα, βουλευτές του να υβρίζονται και να κυνηγιούνται  από πολίτες, ασφαλώς θυμάται το πρόσφατο παρελθόν του, τότε που όχι μόνο δικαιολογούσε τέτοια φαινόμενα, αλλά και τα παρότρυνε να επαναληφτούν.

 

 

Και προσωπικά πιστεύω ότι, δεν έχει δει τίποτε ακόμη.   Γιατί ο Έλληνας δεν συγχωρεί την εξαπάτηση και την κοροϊδία.  Δυστυχώς γι αυτόν έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες.    Όμως το κακό είναι, πως οι θύελλες δεν πλήττουν μόνο τον ίδιο, αλλά πλήττουν την ίδια τη χώρα, η οποία έχοντας να αντιμετωπίσει την Οικονομική κρίση, το Ασφαλιστικό, το Προσφυγικό, τις Νέες Απαιτήσεις των Δανειστών μας και τις Τουρκικές Προκλήσεις, φαντάζει σαν βαρκούλα στον ωκεανό που ώρα με την ώρα θα την καταπιεί το κύμα.

 

Δημήτρης Μπάιλας

π. Νομάρχης Κυκλάδων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *