“ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ”

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ

 

 

 

 

Φωτογραφία: Ιπποκράτης Αλεξίου

“Το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Θήρας καταδικάζει την επίθεση της ΠΟΕΔΗΝ αλλά και της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα, με αρ. πρωτ.: 18/01-03-2018 και του άρθρου που δημοσιεύθηκε με γενική θεματολογία τους κυρίους Πανοτόπουλο Χαράλαμπο – Αντιπρόεδρος ΔΣ ΑΕΜΥ ΑΕ & Εντεταλμένος Σύμβουλος για το ΓΝΘ, Τσιαντή Γεώργιο – Διοικητικό Διευθυντή ΓΝΘ, Χρονάκη Ιωάννη – Διοικητικό Υποδιευθυντή ΓΝΘ και Κεφαλληνού Αναστασία – Υποδιευθύντρια Οικονομικού ΓΝΘ, αντίστοιχα.

Η ταυτόχρονη αναφορά στους προαναφερόμενους καθώς και διάφορα δημοσιεύματα αντίστοιχης θεματολογίας που έχουν αναπαραχθεί κατά καιρούς, με αποκορύφωμα, βεβαίως, εκείνα των τελευταίων ημερών, μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν την προσπάθεια των εργαζομένων να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, διχάζοντάς τους σπέρνοντας ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Το Σωματείο τάσσεται για μια ακόμη φορά υπέρ της ενότητας και της αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζομένων όλων των βαθμίδων, κάθε προέλευσης και δηλώνει ανοιχτά πως οποιαδήποτε κίνηση διάσπασης θα μας βρει απέναντί της με κάθε κόστος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *