Site icon Santonews

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ

Η SantoNews δεν θα μπει στο τριπάκι να δημοσιεύσει την “ήπια” φωτογραφία που ανέβασε στα ΜΜΔ ο καλός φίλος και συνεργάτης Παναγιώτης Μυτιληναίος, με το δολοφονημένο γατάκι σε πλαστική σακούλα, κρεμασμένο στην πόρτα της κοινοτάρχισας του Καμαριού Μαριάννας Πελέκη. Πόσω μάλλον και φωτογραφίες από άλλα έξι άτυχα πλάσματα, θύματα του ίδιου άγνωστου ακόμη (και όχι για πολύ) δράστη, που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

 

Αν μη τι άλλο, και αντιπαρερχόμενοι το αισθητικό μέρος της υπόθεσης, αυτό εμμέσως θα προσέφερε ηθική επιβράβευση στο ανθρωποειδές που συνέλαβε και εκτέλεσε την όλη αποτρόπαια πράξη.

Γιατί, είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για απονενοημένη πράξη επιβολής εξουσίας από κάποιον “αδύναμο” που με αυτόν τον τρόπο αντέδρασε στην αδικία που υποτίθεται ότι υπέστη. Το έχουμε δει στον κινηματογράφο αυτό, σφίχτηκε το στομάχι μας, δυσκολεύτηκε ο ύπνος μας για 2-3 μέρες, και μετά αντιπαρήλθαμε με ένα “έλα μωρέ, μόνο στο σινεμά γίνονται αυτά”. Έλα όμως που μερικές φορές η πραγματικότητα είναι ίδια και χειρότερη από την όποια φανταστική καταγραφή των ανθρώπινων αντιδράσεων…
Το εν λόγω υποκείμενο, δεν έκανε ότι έκανε γιατί ήταν αυτός ο μοναδικός τρόπος να αντιδράσει και να βρει “το δίκιο του”, αλλά πολύ απλά γιατί είναι άτομο βαθιά άρρωστο. Και εξίσου άρρωστοι και άξιοι περιφρόνησης, είναι και αυτοί που γνωρίζουν, και καλύπτουν την πράξη του.

 

 

 

 

 

Exit mobile version