ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΚΟΑΓΑΛΟΥΣΑ

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΚΟΑΓΑΛΟΥΣΑ

 

glykogaloysa  «Ο Παιδικός Σταθμός «Η Γλυκογαλούσα», στο πλαίσιο δράσης του, σας προσκαλεί στην ομιλία που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στις 6:30μ.μ στο χώρο της Χριστιανικής Εστίας, με εισηγήτρια την κυρία Μαρία Ρουσοχατζάκη, λογοπαθολόγο και συγγραφέα, με πλούσιο βιογραφικό και πολυετή εμπειρία σε θέματα λόγου.

Η κυρία Μαρία Ρουσοχατζάκη, είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής Αθηνών, με Μεταπτυχιακό στο Τμήμα Παθολογίας του Λόγου το οποίο ολοκλήρωσε με άριστα Master of Science και Certificate Clinical Competence (C.C.C.) στα Boston και Northeastern Universities στη Βοστώνη των Η.Π.Α.. Η ίδια έχει επίσης, διδάξει στο Διδασκάλειο του Παν/ίου Ρεθύμνου, σε προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΠΕΚ), σε μαθήματα του Παν/ίου Αιγαίου και σε πλήθος σεμιναρίων για δασκάλους, νηπιαγωγούς, ειδικευόμενους γιατρούς και γονείς ενώ άρθρα της δημοσιεύονται στα Ιατρικά της Ελευθεροτυπίας. Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το βιογραφικό της κυρίας Μαρίας Ρουσοχατζάκης αλλά και θέματα λόγου, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.logos.gr  όπως και στο youtube.

Το θέμα της ομιλίας της έχει ως τίτλο «Διαταραχές λόγου: προφορικού και γραπτού» και αναφέρεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών ηλικίας από 2,5 ετών έως και το τέλος του Δημοτικού σχολείου με πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Θα ακολουθήσουν προβληματισμοί και ερωτήματα γονέων τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά στη διεξαγωγή μίας εποικοδομητικής συζήτησης σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του λόγου, προφορικού και γραπτού στη βρεφική, νηπιακή και σχολική ηλικία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη».