ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι κατασκηνωτικές δραστηριότητες για παιδιά, νέους και νέες

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι κατασκηνωτικές δραστηριότητες για παιδιά, νέους και νέες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Δελτίο τύπου του Γραφείου Νεότητας

  «Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι κατασκηνωτικές δραστηριότητες για παιδιά, νέους και νέες που οργάνωσε σε τρεις περιόδους το γραφείο νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας  Αμοργού και Νήσων από 24 Ιουνίου μέχρι 15 Ιουλίου 2013.

 Στις κατασκηνώσεις φιλοξενήθηκαν 91 παιδιά σε ένα κατάλληλο και αγιασμένο χώρο,  κάτω από την προστασία της Παναγίας της Καλαμιώτισσας, στην Ανάφη. 

Από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου αναμφίβολα το επίκεντρο της νεότητας της Μητροπόλεως χτυπούσε στην όμορφη Ανάφη.  Βιώνοντας το πνεύμα μιας ορθόδοξης εκκλησιαστικής κατασκηνώσεως με πρότυπα μιμήσεως το Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους μας τα παιδιά γνώρισαν παράλληλα νέους φίλους, είχαν τις καλύτερες προϋποθέσεις να ωφεληθούν από την κοινωνικοποίηση τους αυτή, να ωριμάσουν από τον οικογενειακό αυτό απογαλακτισμό.kataskinoseis mitropolis 2

Κέφι, χαρά ζωντάνια ενθουσιασμός αυθορμητισμός… κάθε μέρα νέες ευκαιρίες προσέγγισης με αξίες και πρότυπα σταθερά μέσα σε πνεύμα αγάπης .

Με μήνυμα της κατασκήνωσης το «Ακολούθει μοι» που βίωσαν οι Άγιοι απόστολοι καλούνται τα παιδιά να ακολουθήσουν το θέλημα του Θεού στη ζωή τους.

Εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες  και υποσχέσεις που θα αντέξουν μια ολόκληρη χρονιά μέχρι να ξανασμίξουν στις κατασκηνώσεις του 2014!!!   

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ».