ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΜΑΤΑΣ

 

 

  “H Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, το Ψηφιακό Αρχείο Θήρας (Santorini Archive Project) και το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός», σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τη λήξη της έκθεσης “Σαντορίνη και Επανάσταση του 1821”, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας Δ. Νομικός στη Βλυχάδα Σαντορίνης. Την εκδήλωση θα συνοδεύει μουσική και θα προσφέρονται κρασιά από όλα τα οινοποιεία του νησιού.
 
Ώρες εκδήλωσης:
18.00-19.00 Ειδική ξενάγηση για τα παιδιά
19.00 Προσέλευση για το ευρύ κοινό
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα οινοποιεία της Σαντορίνης και της Θηρασιάς για την προσφορά κρασιού στις εκδηλώσεις της Θηραϊκής Εταιρείας.
 
Συγκεκριμένα:
Ι ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ Κ ΥΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΚΑΝΑΒΑ ΡΟΥΣΣΟΥ, ΚΑΝΑΒΑ ΧΡΥΣΟΥ-ΤΣΕΛΕΠΟΣ, ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ & ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ, MIKΡΑ ΘΗΡΑ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΡΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΓΑΒΑΛΑ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ANHYDROUS WINERY, CANAVA SANTORINI DISTILLERY MUSEUM, GAIA WINES, KASTELI WINES, SANTO WINES WINERY, VASSALTIS VINEYARDS και VENETSANOS WINERY.
 
Σημειώνεται ότι για την εκδήλωση έχουν ληφθεί και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον ιό COVID-19.
Οι δράσεις και εκθέσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έτους “Σαντορίνη 1821-2021” από τη Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, το Ψηφιακό Αρχείο Θήρας (Santorini Archive Project), την Εστία Πύργου Καλλίστης, το Ναυτικό Μουσείο Οίας, το Ίδρυμα Λουκά και Ευάγγελου Μπελλώνια, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, την Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία, το Μέγαρο Γκύζη, το “Συμπόσιον” Κέντρο Πολιτισμού, τον Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης και άλλους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του νησιού”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *