ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ”

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ  ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (SITES)

 

lonelyplanet_SantoriniΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

«ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ» 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η on line διαφημιστική επικοινωνία της πρωτοβουλίας του Δήμου Θήρας «Σαντορίνη, προορισμός όλο τον χρόνο».

To banner και τα video banners της διαφημιστικής προβολής της Σαντορίνης, προβλήθηκαν με μεγάλη συχνότητα στα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά sites. Η καμπάνια «άγγιξε» πάνω από 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ εντυπωσιακά αποτελέσματα είχε το video banner, προσελκύοντας πολλούς περισσότερους χρήστες από αυτούς αντίστοιχων καμπανιών τουριστικών θεμάτων.

Η διαφημιστική καμπάνια, διάρκειας 3 εβδομάδων,  απευθύνθηκε σε χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα χώρες από τις οποίες έρχονται περισσότεροι ταξιδιώτες στην Ελλάδα όπως Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ιταλία, Σκανδιναβικές χώρες κα.

Η καμπάνια έχει προγραμματιστεί στα  μεγαλύτερα  ταξιδιωτικά sites – όπως tripadvisor, lonelyplanet, expedia, airbnb κα –  των παραπάνω χωρών και προβάλλεται με banners και video banners και με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιστοσελίδα του National Geographic (http://www.nationalgeographic.com/).

Η υλοποίηση της καμπάνιας υποστηρίχθηκε οικονομικά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *