ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Πλήρες ψηφοδέλτιο, από τη ΣΕΠ

Πλήρες ψηφοδέλτιο, από τη ΣΕΠ

Με την 124η θέση, αφιερωμένη στη μνήμη του επί σειρά ετών Προέδρου της Κοινότητας Βουρβούλου, Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του «Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού», Νικολού Δαμίγου, κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία», επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Γιώργος Χάλαρης. Η ΣΕΠ, δίνει μάλιστα και ένα αξιοπρόσεκτο στοιχείο, σύμφωνα με το οποίο, το 88% των υποψηφίων, ασχολείται για πρώτη φορά ενεργά με την αυτοδιοίκηση.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΠ

“Με 123 ονόματα η κατάθεση του φακέλου των υποψηφιοτήτων.
Με την κατάθεση123 ονομάτων στο Πρωτοδικείο Νάξου έκλεισε ο φάκελος των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού, “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” του Γ. Α. Χάλαρη το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου. Η ολοκληρωμένη λίστα με την μια τιμητική κενή θέση στη μνήμη του Νικόλαου Δαμίγου, κατετέθη παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού στον Πρόεδρο των Πρωτοδικών Νάξου, όπως ακριβώς είχε ανακοινωθεί.
Σύμφωνα με τον κ. Χάλαρη η δυναμική που αναπτύσσει το ψηφοδέλτιο της “Ενωτικής Πορείας” είναι τέτοια, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για τον καταλυτικό ρόλο που θα διαδραματίσει στην επόμενη πενταετία ως Δημοτική Αρχή του Τόπου. Οι επιλογές που έγιναν προσεκτικά αποφεύγοντας συγκρούσεις με άλλες παρατάξεις και δεν έτυχαν της ίδιας αντιμετώπισης από άλλους συνδυασμούς, βεβαιώνουν τον αρχικό στόχο του συνδυασμού, να παρουσιάσει ένα νέο ενωτικό και ανανεωτικό προφίλ στελεχών. Σε ποσοστά η εικόνα αυτή μεταφράζεται, σε 88% νέα πρόσωπα που δεν είχαν μέχρι τώρα ενεργό ανάμειξη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκ των οποίων το70% γνωρίζει τον θεσμικό ρόλο της Τ.Α. και συμμετείχε στην κατάρτιση του προγράμματος από τον Φεβρουάριο που φτιάχτηκαν οι Ομάδες Δουλειάς, οι οποίες πραγματοποιούσαν εβδομαδιαίες συναντήσεις στο γραφείο του συνδυασμού. Οι νέοι του ψηφοδελτίου ξεπερνούν το 35% καθώς και το ποσοστό των υποψήφιων γυναικών το οποίο είναι μεγαλύτερο του ενός τρίτου της προβλεπόμενης ποσόστωσης.
“Από την Δευτέρα 28/4 το πλάνο δουλειάς της ενωτικής μας πορείας επικεντρώνεται στη δημοσίευση του προγράμματος και την ανοικτή πρόσκληση συζήτησης με τους άλλους συνυποψήφιους, της οποίας η υλοποίηση αποτελεί κοινή πεποίθηση του μεγαλύτερου ποσοστού των συμπατριωτών μας, που θέλουν να μας δουν όλους μαζί να συζητάμε με ανοικτά χαρτιά επί όλων των θεμάτων” δήλωσε ο επικεφαλής Γ. Α. Χάλαρης και συνέχισε, “Είναι μια ευκαιρία να διαψεύσουμε όσους μας κατηγορούν για χαρακώματα και να αποδείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε παραθέτοντας τις απόψεις μας στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον Τόπο. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε για τα νησιά μας από την θέση που καλούμαστε να υπηρετήσουμε μετά τις εκλογές και όχι απλά ένας στείρος αγώνας να την κατακτήσουμε”.