ΟΙΑ: ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CEOWORLD MAGAZINE

 

 

 

“Πού θέλουν οι περισσότεροι άνθρωποι να κατευθυνθούν για διακοπές;”, διερωτάται η  Katja Kukovic, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Worldwide Boat, σε ανάλυσή της στη διεθνή ιστοσελίδα CeoWorld Magazine. Την απάντηση δίνει η ίδια: “Τα Δεδομένα από την Στατιστική , λένε πως οι παραθαλάσσιες περιοχές προηγούνγται συντριπτικά. Περισσότερο από το 50% των ενηλίκων λένε ότι θέλουν να κατευθυνθούν κοντά στη θάλασσα για διακοπές. Αυτό έχει νόημα. Η παράκτια πόλη προσφέρει κάτι για όλους – από το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία, τα εκλεκτικά ψώνια, τα θαυμάσια θαλασσινά, τα πάρτι στην παραλία, τα γιοτ, τις τέχνες και τον πολιτισμό”.

Ανάμεσα στις γοητευτικότερες παραθαλάσσιες-παράκτιες πόλεις, η Kukovic, επιλέγει την Οία, για την οποία γράφει: “ Θα βρείτε την Οία στη Σαντορίνη, το σχεδόν μυθικό ελληνικό νησί γνωστό για τις τέσσερις εκπληκτικές παράκτιες πόλεις.  Ωστόσο, η Οία είναι το κόσμημα του νησιού. Η πόλη, η οποία είναι σκαλισμένη ακριβώς πάνω σε μια πλαγιά με θέα στη θάλασσα, είναι απολύτως εκπληκτική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπήρξε αγαπημένο μέρος για καλλιτέχνες εδώ και χρόνια.

Η Οία είναι ένας τέλειος προορισμός για μια ρομαντική απόδραση. Μπείτε σε ένα από τα εστιατόρια της πόλης, καθώς η ώρα περνάει καθώς ο ήλιος δύει πάνω από τη θάλασσα. […]Ο όρμος στο Αμμούδι είναι ένας φυσικός, προστατευμένος κόλπος, κάτω από μια απότομη κλίση με κατάβαση από την Οία. […] ένα από τα πιο όμορφα μέρη για να παρακολουθήσετε ηλιοβασιλέματα. Ο προορισμός είναι επίσης ιδανικός για κρουαζιέρες ζευγαριών, καθώς επίσης χαλαρωτικές πεζοπορίες στη φύση”.

 

1) Trogir, Croatia

 

Manarola, Italy

2) Manarola, Italy

Havana, Cuba

3) Havana, Cuba

 

Nantucket, the United States

4) Nantucket, the United States

Alesund, Norway

5) Alesund, Norway

 

 

Oia, Santorini, Greece

6) Oia, Santorini, Greece

 

Kas, Turkey

7) Kas, Turkey

Dunmore Town, Bahamas

8) Dunmore Town, Bahamas

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *